- 26 Nisan 2008
- 122
- 0
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amma siyah gözlerin ya. ne güzel işte ortasından kendi göz rengin çıkma derdi yok şanslısın o konuda. evet cnm benim göz rengim açık senden. bende lensler hep açık renk duruyor. mavi lens bile yeşile yakın duruyor. deli oluyorum sendeki duruş rengi çok güzel. buarada ortasındaki ortansızlık bende yoktu o yüzden sordum sana. acaba lenste hata mı var diye?? ama olsa bile sende o göz rengi varken her lens güzel durur. güle güle kullan cnm
tşk ederim cnm :)) gördügün gbi kara kaş kara gözlüyüm o yuzden göz bebegim çok iri gibi duruo ama o orada minicik kalmş diger siyahlık bnm göz rengim turkuazı denemek istiyorm bide. ztn 1 yıldır şefaf lens kullanıodum bide renkli alıym dedim.
turkuazıda burda bırınde gördm onunda gözleri bnm gbi siyahtı ve çok yakşmştı o yuzden çok isitorum ya ztn bugun sınıftada herkes çok begendi ama hani 1 2 tane gıcık çıkar ya laf olsun dıe konsuurlar oda ben bişe demiom ama dogal olsaydı daha iyi dedi ya ztn derecelı kullanıorum değişiklik yapmak istedim. bunu diyeninde saçında röfle var sarı en azından benim saçlarım dogal kendi göz rengimide çok seviyorum zeytin gibi
slm bu hangi renk lens ve markası nedir size çok yakışmış bence
slm bu hangi renk lens ve markası nedir size çok yakışmış bence
teşekkür ederim..
bunlar freshlook green canım..soloticalar gelince hiç takmıyorum ama
neden takmiyosun soloticalar daha mı iyi? buradan lensler çok doğal gözüküyo çevrenden de aynı tepkiyi görüyor muydun?
çevremde beğenmişti kesinlikle ama taki soloticalarımı görene dek..bana göre şu an için bugüne kadar denediklerimin en iyisi solotica