- 13 Ocak 2011
- 57
- 0
gözlerin ne renk cnm. nekdar koyu durmuş zümrüt yeşili. bende çok açık duruo . enteresan :44:
koyu kahverengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözlerin ne renk cnm. nekdar koyu durmuş zümrüt yeşili. bende çok açık duruo . enteresan :44:
koyu kahverengi
evet .) farklı bi marka almak istiyorum şimdi ve değişik bi renk freshlook çok çabuk yırtıldı. ne renk alsam acaba??
ne kadar meselâ?herkes aynı şeyi söylüo çabuk yırtılıo diye ama ben yırtmayı başaramadım henüz bende 3 tane freshlook var. albümümde resimleride var bakabilirsin istersen. marka olarak solotica çok güzel mesela renkleri falan. pahalı ama doal duruyo.
herkes aynı şeyi söylüo çabuk yırtılıo diye ama ben yırtmayı başaramadım henüz bende 3 tane freshlook var. albümümde resimleride var bakabilirsin istersen. marka olarak solotica çok güzel mesela renkleri falan. pahalı ama doal duruyo.
fotoğraflarına da baktım, yeşil kesinlikle daha doğal maviye göre.
kızlar solotica cristallerimi opak seriden biriyle değişmek istiyorum satın almak isteyen olursada mesaj atabilir bana.
Ben burda vetman nickli arkadaş var. asıl adı Arzu. ondan alıyorum canım. ama yabancı sitelerden de alabilirsin? fakat 1 ay beklemek zorunda kalıyorsun. bir de nette araştır. Türkiye de lens satan bazı siteler solotica da satıyor ama solotica gold diye bi marka var. bunlar bizim bahsettiğimiz soloticalar değil. onlara aldanma sakın.
Bu arada aramıza hoş geldin canım
Eki Görüntüle 126509 Eki Görüntüle 126510 Eki Görüntüle 126511
freshlook/zümrüt yeşili 30 liraya aldım, bundan önce sterling grey vardı ama o çok yapay :/ ve mavi gibi. (ortadaki)
bunlarda benim lenslerim B&l gray