Kontakt Lens Lenslerde Renkli Kontakt

ggüvercin, ben de tecrübene dayanarak air optix alıcam ama benım goz rengım bıldıgın kahve. herkesde olan tonda yanı :) koyu sayılır. ben, su yesılı derlerya cook acık yesıl ıstıyorum sence nasıl durur. ıcınede siyah goz kalemı cekınce tıpım nasıl olur acaba merak edıyorum, kedı gıbı bısey olurum :)) dogal durmaz herhalde. bu markanınkıler nasıl dogal gorunumlumu.
almadan önce deneme imkanı oluyormu acaba. bırde fıyatını öğrenebılırmıyım. kusura bakma soru yagmuruna tuttum senı :eek:

air optix in şeffaf olanını kullandım ben.. renklerini tam olarak bilmiyorum..biraz netten baktım. zannedersem air optix de renkli lens yok. ama 30 geceye kadar takılabilenleri de çıkmış.. benim kullandığım 6 geceye kadar takılıyo ve kutusu 40-50 ytl arası bir fiyat.. bir kutuda 3 çift var ve bir çifti en az 2,5 ay kullanırsın.. ama renkli lens düşünüyorsan ki, bo forumda oldukça geniş açıklamalar var.. kısaca doğal durmasını istiyorsan hareli al derim. ben B&L hareli grisini kullandım. gerçek göz rengim kahve.. ama hemen ayırt edemiyorlardı lens olduğunu.

gz11it8.jpg

resim kaliteli değil ama.. B&L gri hareli..

ggüvercin, çok sagol. foto kalıtesız dıyosun ama gercekten cok hos. freshlook a baktım bugun hıc bırı ıcıme sınmedı. denemekde yasakmıs bakanlık ızın vermıyormus

arkadaşlar be 3 yıldır lens kullanıyorum freshlook tan cok memlunun asıl gözlerim kahve rengi ben harali gri ve fantastik mavi kullandım her ikisininde resmini koyuyorum doğal renklerimide tabi bana başka önereceğinia lens rengi varmı??ama resimlein nasıl koyulcağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşalr fotoğraflarımı profilime koydum ordan bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum

burcucum lenslerın gercekten cok yakısmıs cok dogal duruo hıc anlasılır bı yanı yok sankı kendı gozrengın gıbı sana gıtmıss yerimseniben

teşekkür ederim herkez öle dio bana da bi tuhaf gelmiyo dedim bi arkadaşlara danışıyım.

Değerli arkadaşlar ben RAINBOW COLOR kontaktlensinin giallo markasını ve sky blue rengini kullanıyorum yıllık inanılmaz doğal bir lens denemenizi tafsiye ederim.

bi sorum olucak kontak renkli lensleri astigmatlılarda kullanabiliyormu yani astigmat için renkli lens kullanabiliyomusun?

merhabaa arkaslarr yeni üye oldum ):uzun zamndır takip ediorum bu konuyu gözlerim koyu kahve aklımda 2marka var biri amazon nun mavi lensi 2.side freshlook un dımesıons pasifik avimiydi neydi o sizce hangisi daha ii dımesıons biraz tuzlu paramı çar çurr etmek istiomurmm şölee canlı bi mavi istiorum ha birdee CUSTOM diye bi marka duydum bazı sayfalarda sarı bi adam custom lens takmışş bitttimm nerde bulabilirm parası ne kadardırr açill çevapp ltfnn:KK70::KK70:

selam . benim gözlerim koyu kahverengi . Çok açık mavi ya da inci rengi mavisi olmasını istiyorum ya da maviyle yeşil arası ama doğalda durmasını bekliyoryum . Solotica quartzo ya da topazio denediniz mi hiç ? natural touch baby blue nasıl durur açık mı koyu mu bir fikrin var mı ? rainbow gri de olabilir ya da perla ama ben de doğal durur mu bi de grimtrak değilde açık mavi etkisi yaratmasını istiyorum . onun için rainbow un mavilerinden mi bakıyim ? Ben de elegance 3 tone baby blue ya da light blue sanırım o var çok açık olmasına rağmen bende yeşile dönük koyu mavimtrak duruyor . rengini sevmedim değil ama sanki başkalarında aynı göz renginde daha açık durmuş olanları gördüm aynı marka aynı renk anlamadım neden ben de koyu ? Sophistic tavsiye etmişsiniz peki onun magic blue su mu iyi benim için yoksa grisi mi ? Bi de konfor açısından iyiler mi onları da belirtirseniz... Pardon çok soru sordum ama yardımcı olabilrseniz sevinicem teşekkürler şimdiden. :)

ya canım cok guzelmıs raınbow acık grıler tamam bende alıcam ama gozum koyu kahve sende durdugu gıbı dururmu sana mavı gıbı durmus cok guzelmıs ya fıyatı ne kadar bıde senın goz rengın ne

merhaba kızlar ben çok uzun zamandır rainbow fantasy line light grey kullanıyorum. Bu lens ışıl ışıl parlayan en koyu kahve gözü bile açan son derece doğal duran lenslerdi. Son 1 yıldır renk soluklaştı ve biraz koyulaştı hala sonuç güzel ama bu topikte ilk sayfalarda paylaşılan resimdekiyle alakası yok. Ama elite line griler hala masmavi bir gri ve pırıl pırıl. Elite line ve fantasy line arasında iki fark var fantasy line'ın kenarında koyu renk haresi var elite line da alttan kendi göz renginiz görünerek doğal bir hare oluşuyor ve çapları farklı. Elite line 14.00 fantasy line ise 14.20. Ayrıca bir arkadaş astigmat için renkli lens olup olmadığını sormuş evet var rainbow markasının renkli torik lensi mevcut birde elegance torik colors var. Onun grisinide çok merak ediyorum bir optiğe sordum 500 tl dediler çiftine vazgeçtim. Umarım yardımcı olmuşumdur herkese mutlu günler.

X