Kontakt Lens Lenslerde Renkli Kontakt

Hatta koyayım arkadaşlar.

Rainbow fantasy line açık gri (bu marka yurtdışında soleko tricolors olarak da biliniyor) :

Flashla çekilmiş:

dsc00215at6.jpg

Doğal ışıkta çekilmiş:

dsc00221rd0.jpg

Bir başka kişide:

soleko014ang0.jpg

soleko011pe0.jpg

Daha fazlasını koyarım :)

clementine bunlar çook güzel duruyooorr:1shok: önceden XXXXX de görmüştüm galiba sen yurtdışından mı sipariş ettin ne kadara geliyo rainbowlar?? bi de özel boyama lensler ne kadar tuttu? sophistic kullandıysan fotoğrafını koyabilir misin?? çok soru soruyorum galiba ama çok güzel lensler napıyım:))

Son düzenleyen: Moderatör:
canım evet bu lenslar süper ya biz nasıl temin edebiliriz nekadar fiyatı biraz bilgi verebilirmisin?

Arkadaşlar geç cevap için çok çok özür.. Bu lensler türkiyede var yurtdışında soleko s8l olarak biliniyor ama türkiyedeki adı "rainbow colors fantasy line" light grey, yani açık grisi... lens tamamen aynı sadece pazarlama adı değişik.

Sophistic'in diğer adı Waicon Tri Kolor. Lensaholics forumlarında bol bol resimleri var.

vay anasına...bunlar çok sahici duruyor...
gerçek göz gibi...
bu lenslerin fiyatına netten baktım..yanılmıyorsan 140 milyon civarı birşey..

e bausch and lomblar da 120 milyon.....20 daha fazla veririz nolucakki...

kendi gözüm göz bebegim gözkmicek kadar siyah babyblue aldım ve gözm mavi oldugu anlaşılmadı çok mutsuzum

beltin lens herkeste farklı duruyor.ben açık tenlilerde çok doğal buluyorum.kendimde yıllardır kullanıyorum.

beltin lens herkeste farklı duruyor.ben açık tenlilerde çok doğal buluyorum.kendimde yıllardır kullanıyorum.

ben aşırı beyazım ama görsen yakın dan bakmasan anlamssın mavi oldugu kullanıyorum zaten artık :çok üzgünüm:

ya ben gözlük kulanıyorum bu aralarda lens almayı düşünüyorum bunların fiyatları genelde ne kdr?yani en az ne kadardır?

kızlar aranızda zaraccom diye lens markası duyan bilen kullanan varmı yerli üretim fiyatı çok uygun yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diycem ama yinede yinede tereddüt ediyorum hiç bugüne kadar lens kullanmadım gözümede zarar vermesinden korkuyorum bide size danışıyım dedim kullanan yada tanıdığı kullanan varmı aranızda

hiç duymadım ben bu markayı cnm,sen neden ozellikle bu markayıistiyorsun?

iyi bir kalitedeyse neden kendi üretimimiz olan ürünleri kullanmayalımki sadece tecrübesi olan kimse varmı ondan yardım almak istedim körü körünede türk malı diye yanlış yapmak istemiyorum a.s.

bende 10 yılı aşkın süredir lens kullanıyorum... bi sorun yaşamadım ve en kalitelilerini tercih ettim... belkide o yüzden bi sorun yaşamadım...

Hatta koyayım arkadaşlar.

Rainbow fantasy line açık gri (bu marka yurtdışında soleko tricolors olarak da biliniyor) :

Flashla çekilmiş:

dsc00215at6.jpg

Doğal ışıkta çekilmiş:

dsc00221rd0.jpg

Bir başka kişide:

soleko014ang0.jpg

soleko011pe0.jpg

Daha fazlasını koyarım :)

ya bn hep freshlook kullandım ama damarlı hiç hoşuma gitmio rainbow güsel duruo başka resimler varmı

(isteenlere) freshlook hareli yeşil ve bal rengi kullandım fotolarını gösterblrm...

Kızlar bana da bi akıl verin ; sengözlerimebaksanab2 sene Bausch&Lomb kullandım ,ama hıc memnun kalmadım sureklı batma ve kayma yapıyordu göz yapın kuru oldugu için batma yapıyordu , 2-3 arkadaşım freshlook markasını önerdi , 25 ytl 3 aylık kullanım %55 geçirgenli 1 tane var içinde, sonra bi satıcıya danıştım , şöyle dedi, :uhm:""""""""eğer şeffaf bir ürün istiyorsanız,anladığım kadarıylada oksijen geçirgenliği yüksek olan ve su ihtivasının fallalığıylada gözde kalabiilen bir ürün tercihiniz.Ozaman ben size Ciba Vision firmasının ürünü olan Air optix markasını öneririm Bu lens en son teknolojiyle üretilmiş en sağlıklı ve en rahat lenslerden biridir.Üstelik 1 haftaya kadar gözde kalablir.almak siteseniz tüm numaraları stoklarımızda mevcuttur.Gittigidiyor için satış fiyatı 45,00 ytl dir.Yine kargo ve solüsyon hediyedir.kutusunda 6 adet ürün vardır.Bu ürünlerin her birini min 1 ay max 2 aya kadar kullanabilirsiniz."""""" şimdi bu ikisini kullanan arkadaşlardan yardım istiyoruuummmm , yetişin kızlarrr bi yorum !!!!!!!!!!:uhm:a.s.

air optix kullandım ve memnun kaldım. ama geceleri yatarken çok mecbur olmadıkça lenslerimi çıkarıyorum. ancak diğer lensler de gece geç saatlerde göze yapışma oluyorken air optix de olmadı. ayrıca bir çiftini 3 ayı geçkin kullandım.. yani bir kutu için 9 ay garanti verebilirim. ancak tabiki gözün yapısı ve hijyen de önemli ,uzun süre kullanım için.. ayrıca lenslerin gözde kaldıkça daha çabuk eskiyebileceğini doktorum söylemişti.. yani geceleri de çıkarmayınca lens te daha fazla protein birikmesi oluyormuş..

sonuçta air optix i kesinlikle tavsiye ediyorum. gözlerinizin hava aldığını hissedebilirsiniz. zaten ciba-vision bence lenste 1 numara..lens suyu olarak ta solo care öneriyorum.. çünkü lenslerin kayganlığı çok önemli.. kayganlaştıran lens sularını tercih edin..

öncelikle freshlook gri lenslerı meraq eden varsa ben kulandım foto koyıım sıze aslında normalde cok bellı olmayan fark yaratmayan bı lens yakından dıkat edılınce koyu mavımsıde durabılıo buda makyaja baqlı ben o skeılde kulanmaya calısıom acıkcası gri tonlarını sevmıom:1no2: yesıle gelcek olursaq yesılınıde kulandm cok acık bı yesılde deıl koyuda deıl ama koyuya meıllı duruo oda makyaja baqlı bı durum arkdslar ama malesf onun foto yok ben uc kere ust uste yesıl kulandım sımdı gri kulanıom CADIARZU keske yesıle dewam etseymısım yesıl daha ıyı derım :içelim: gunescm meraba cnm benm gialloarda karasızlık basladı epeydır yoktum denemeden almaya korkuom griyide denemeden aldım kı sanrm para konusundada bıraz bu aralar lens almam gerekıcekse gialloyu ertelemek durumundayım bende bosh lomp mı alsam acaba yesılınden freslok yesılle aralarında nasıl bı fark var acaba cunkı bu aralar uygun bşi alıym dıom acıkcası batma ve kasınma sorunuda yaparsa:1shok: tsterlerı var burda bulundgum yerde 90ytl fıatı gecen sormustum:smiley-cool:

X