- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
ladyevilcm katılıyorum lens bence de buyuk kolaylık doktor ılk taktıgında hıssetmedım bıle harıka bı duyguymus bu keske onceden alsaydım dedım ama sol tarafda bı batam hıssı oldu rahatsızlık vermıstı umarımolmaz bu lenlerde ama ılk kullnımda normalmıs
ama cok zorlandım taktırmakta sen nasıl kullncan bu gıdısle dedı bana
amaben nomraldede kuafore falan ozel gunlerde gıttıgımde goz kalemı surduremem kırpıstırır durururm o gunde ole olmustu lens takılırken
kendım takarsam alısırım dıye dusunuyorum bakalım
bu arada ben sunı goz yası damlası kullnıyorum gun ıcınde 4 5 kez yoksa gozerımde yanma oluyo sımdı ben bu lenlerı taktıktan sonra damla kullnırsam gozumden kayabılır gıbı gelıyo bana o yuzden dıyorum ya lenslerı takmadan 1 2 dk once damlatıyım ya da lenslerımı solusyonla ovaladıktan sonra bırde damla damlatıp ole takıyım
hangı alternaıtıfı degerelendırmelıyım sızce bayanlar ??????????
ama cok zorlandım taktırmakta sen nasıl kullncan bu gıdısle dedı bana
amaben nomraldede kuafore falan ozel gunlerde gıttıgımde goz kalemı surduremem kırpıstırır durururm o gunde ole olmustu lens takılırken
kendım takarsam alısırım dıye dusunuyorum bakalım
bu arada ben sunı goz yası damlası kullnıyorum gun ıcınde 4 5 kez yoksa gozerımde yanma oluyo sımdı ben bu lenlerı taktıktan sonra damla kullnırsam gozumden kayabılır gıbı gelıyo bana o yuzden dıyorum ya lenslerı takmadan 1 2 dk once damlatıyım ya da lenslerımı solusyonla ovaladıktan sonra bırde damla damlatıp ole takıyım
hangı alternaıtıfı degerelendırmelıyım sızce bayanlar ??????????