- 7 Mayıs 2012
- 61
- 0
- Konu Sahibi _MedceziR_
Kızlar az önce bu lensi sipariş verdim
hangi site ve önceden istediğin güvenilir bi site mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar az önce bu lensi sipariş verdim
hangi site ve önceden istediğin güvenilir bi site mi
Canım ben sahibindende circle lens satan bir kızdan aldım bundan önceki lenslerimi.
Venüs amber yoktu ama araştıracağını söyledi.
Halletmiş sağolsun.
2 hafta içinde getirtecek.
Hareli olan seri idi, colorblends oluyor sanırım o da.. Dediğim gibi, pek az kişi memnun o lensten.. Herkesin göz yapısında doğal durmuyor, sen istisna kısımda kalıyorsun demek ki.. (;
bu lens mel'emi benziyor banamı öyle geldi
Yok canım meller buna göre fazla yeşil kalıyor.
Bak bir kaç sayfa geride aldığım dueba tony gold brownların fotolarını ekledim kendi gözümde, ben onları mellere benzetiyorum.
Bu çok hoş bir ela ama bal sarısı rengini tam vermiş işte. Tüm elalar yeşile dönüyor malum, bunları görünce vuruldum resmen.
kızlar bunlar benim 3 gün önce arzu hanımdan aldığım 1 -2 saat takıp çıkardığım hidrocor meller ... ben çok esmerim bana kimse yakıştırmadı , aylık cristal kullanıyodum herkes o daha güzel dedi, ben şuanda yıllık cristal istiyorum bu meller son seri 02-2018 hiç kullanmıcam orası kesin!Eki Görüntüle 666939 Eki Görüntüle 666940 Eki Görüntüle 666941
sonuncu kendi göz regim.
lens epey açtı ama bana yakışmadı
canım çok sağol :) ya ben cristal istiyorum yıllık cristaller hafif su yeşilimsi olanlardan, bende aylık cristal var da onlar mavimsi oluyolar bile bile aldım seviyorum ama yıllık cristallerden istiyorum ..
yazmak da yasak ya uyarı geliyo ama satmak istiyorum evet. özel mesaj
Sen de mel isteyenleri takip et dilersen.
Circle lenslerden dueba barbie tonyler su yeşili gibi, cristallere benziyor..Çok hoş renk veriyor.
Hatta buradan bir arkadaşla buluştuk geçende, o da çok beğendi gözümde.
Düşünebilirsin sen de bak..
Ama yıllık cristaller cidden çok hoş durmuş o arkadaşta..
Ne kadardı fiyatı canım?
Evet greyler güzel gerçekten.
evet haklısın da duebaların da pupilleri çok geniş benim göz rengim simsiyah kocaman pupil gibi görüncek balık gibi olcak oyüzden her markaya özgürce bakamıyorum
lens denenmesine izin veiyorlar mı canım bana denetmemişlerdi yasak flan demişlerdi :)
amazon lens kullanan var mı kızlar aranızda hiç kullanmadım merak ediyorum :)