- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
- Konu Sahibi _MedceziR_
Merhaba arkadaşlar
Hem sohbet edeceğimiz, hem farklı marka lens fotoğraflarını ve videolarını paylaşacağımız bir konumuz olsun istedim
Kendimi bildim bileli lens kullanırım.
Takmadığım marka ve renk kalmadı desem yeridir
Farklı marka lens duruşlarını kendi gözlerimizde paylaşırsak tadından yenmez bu konu
Hepinizi bekliyorum konuya
ALDIĞIM CİRCLE LENSLER
Hem sohbet edeceğimiz, hem farklı marka lens fotoğraflarını ve videolarını paylaşacağımız bir konumuz olsun istedim
Kendimi bildim bileli lens kullanırım.
Takmadığım marka ve renk kalmadı desem yeridir
Farklı marka lens duruşlarını kendi gözlerimizde paylaşırsak tadından yenmez bu konu
Hepinizi bekliyorum konuya
ALDIĞIM CİRCLE LENSLER
Kızlar 2 lensim geldi..Diğerleri gelmedi diye hayal kırıklığına uğradım açıkçası, telefon ettim..İstediğim sparling graylerin serisi tükenmiş, sipariş vermişler, pufy twins brownları da ben sonradan eklemiştim....Sadece tony barbieler ulaştı elime
Söz verdiğim gibi foto ekliyorum hemen, yalnız telefon çekimi olduğu için maalesef kalite olarak çok kötüler.Kusura bakmayın.
Bir de çok çok yakından çekmeye çalıştım yapısını anlayın diye.
Rahatlık olarak gayet rahatlar, batma veya kayma asla yok. Bombe de yok.
Pupil boşluklar geniş ama beni çok rahatsız etmedi açıkçası. Gayet doğal buldum.
Gelecek 3 lensimi pupil boşluğu daha dardı.
Gün ışığında barbie tony brown ve light brown. Size göre sağdaki light brown, soldaki brown.
Flaşlı çekim
Evet venüs amberlerim
Flaşsız ve bir kaç tane de flaşlı çekim..
Telefon çekimi olduğu için pek iyi değiller, kusuruma bakmayın artık
Konforu harika.
Sanki gözümde yok gibiler.
Rengi de muhteşem, tam bir ela..
Ben çok beğendim.
Bunlar da flaşlı çekim,
Bu da kendi göz rengim
Kızlar fotoğraf kalitesinin bozukluğu için cidden kusura bakmayın, ancak bu kadar çekebildim telefonla..
Dueba barbie tony gold brown
Dueba barbie tony light brown
Geo tri color brown
Geo tiri color aqua
Geo sparling venüs grey
Son düzenleme: