Kontakt Lens Lens önerisi?

chemist1722

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
30
0
mrb.larr.Gözlük takmaktan sıkılmış biri olarak artık lens kullanmaya karar verdim.ama bu konuda hiçbir fikrim yok.lens kullananlar marka açısından tavsiyede bulunabilirlermi acaba? bide kullandığınız üründen memnunmusunuz ve fiyatları nasıl değişiyor?bu konudada yardımcı olursanız sevirim:KK51:

mrb.larr.Gözlük takmaktan sıkılmış biri olarak artık lens kullanmaya karar verdim.ama bu konuda hiçbir fikrim yok.lens kullananlar marka açısından tavsiyede bulunabilirlermi acaba? bide kullandığınız üründen memnunmusunuz ve fiyatları nasıl değişiyor?bu konudada yardımcı olursanız sevirim:KK51:

Ben 10 yıldır lens kullanıyorum ama dereceli değil kozmetik benimkiler. Bausch & Lomb marka kullanıyorum çok memnunum, aynı lensi 40-50 arasında değişen fiyatlara satıyolar. Astigmatım olduğu için dereceli bile olsa renkli lens kullanmam sakıncalı benim, sadece şeffaf kullanabilirim ama ne gözlük kullanıyorum ne dereceli lens.

Ben 10 yıldır lens kullanıyorum ama dereceli değil kozmetik benimkiler. Bausch & Lomb marka kullanıyorum çok memnunum, aynı lensi 40-50 arasında değişen fiyatlara satıyolar. Astigmatım olduğu için dereceli bile olsa renkli lens kullanmam sakıncalı benim, sadece şeffaf kullanabilirim ama ne gözlük kullanıyorum ne dereceli lens.

öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkürler:)benimde gözlerim astigmat.önceleri bende gözlük kullanmadım.herşey bulanıktı ama ben herkesin öyle gördüğünü sanıyodum:KK52: doktora gittim dedi sen yıllardır nasıl gördün böyle:KK70: ve gözlük takmaya takmaya 0,50den 1,5a ilerledi.ayrıca miyopta çıktı.astigmat çok çabuk ilerleyen bişey gözlük kullanmak lazım.

öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkürler:)benimde gözlerim astigmat.önceleri bende gözlük kullanmadım.herşey bulanıktı ama ben herkesin öyle gördüğünü sanıyodum:KK52: doktora gittim dedi sen yıllardır nasıl gördün böyle:KK70: ve gözlük takmaya takmaya 0,50den 1,5a ilerledi.ayrıca miyopta çıktı.astigmat çok çabuk ilerleyen bişey gözlük kullanmak lazım.

Astigmatın varsa lens kullanmanı tavsiye etmem gözlüksüz rahat edemezsin, astigmat ilerlediğinde de gerileme olmaz.
1 seneden fazla astigmat lensi kullanan biri olarak söylüyorum çok rahatsız gerçekten de, şikayet ettiğim gözlükler nasıl kıymetli oldular anlatamam. En güzeli kullandığından daha hafif, şık yüzüne yakışan bir çerçeve alman hatta numaran küçükse iki farklı çerçeve de alabilirsin astigmat lenslerinin fiyatları kozmetik lenslerden epey yüksek oluyor.
Kozmetik lens de kullandım hepsi rahatsız ediyor, gözde yabancı bir şeyin olması sakıncalı zaten.
Kullandığım markaları hatırlamıyorum gerçekten ama toric lenslerim elegance gibi bir şeydi sanırım.

Rica ederim :) Ben de yıllar önce dinlendirici bi gözlük almıştım 0.25ken, 2-3 sene önce tekrar gittim 1.5 çıktı aynen benimki de. Lens kullanmamamız lazım aslında ama kullanmasam da ben gözlüğe alışamam sanırım yaaa kullanamam.

Bausch&Lomb soft lens bence 8 yıldır acaip memnunum kendi gösümden farkı yok ama dr ne tavsie ederse onu kullan derm bana önerisi buydu bir daha göslükmüüü:)

X