Kontakt Lens Lens kullanıyorum,gözümde sürekli alerji var

sim1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
36
1
kızlar 2 yıldır falan kontak lens kullanıyorum freshlook marka ve numaralı. 3 aylık kullanıyorum ve gözüm malesef alerji oluyor sürekli doktora gidiyorum damla veriyor kullanıyorum sonra bir süre sonra yeniden oluyor ne yapsam acaba ya gözlükte takmak istemıyorum dışarda anca evde oluyo yani .//

Alerji yapıyorsa takma derim,veya başka marka ürünlerinden kullan.dene bir.geçmiş olsun.

Bence de başka bir marka denemelisin , bunu doktorunla konuş istersen geçmiş olsun .

bende de olmuştu, alerji yapan gözüme lendi takmaya başlamıştım. tek lensle idare etmiştim bir süre. sonra ameliyat oldum. numaranız büyükse ameliyat olun derim. küçükse gözlük takın çalışırken.

1.25 şimdilik bununla olunuyor mu ameliyat

başka marka dene canım. göz saglıgı merkezi var idealtepe ve bayrampaşada. oradan numune lens siparişi ettir ve alerji yapacak mı baksın doktorun. ben acuvue oassis kullanıyorum johnson&johnson ve çok memnun kaldım. bausch and lomb da kaliteli.

lazer ameliyatlarının ise ileriki yaşlarda katarakt riskini de beraberinde getirdiğini duydum ama sen bilirsin yine de. 1,25 düşük doktorlar lazer yapmaz sanıyorum

çok teşekkürler :)) ben renkli kullandığım icin freshlook ama osassis galiba şeffaftı dimi

çok teşekkürler :)) ben renkli kullandığım icin freshlook ama osassis galiba şeffaftı dimi

rica ederim.evet şeffaf.
ben şeffaf kullanıyorum Allah'ın verdiği göz rengimden memnunum o yüzden hiç düşünmedim ama renkli ise benim hiç bi fikrim yok be canım

rica ederim.evet şeffaf.
ben şeffaf kullanıyorum Allah'ın verdiği göz rengimden memnunum o yüzden hiç düşünmedim ama renkli ise benim hiç bi fikrim yok be canım

ya ben şeffafı takması çıkarması zor diye duydum o yüzden pek yanaşmıyorum hani nasıl bulayımki ben onu gözümün içinde kolayca

Konu içeriği nedeniyle "Kontakt Lens,Gözlük" başlığına taşınmıştır.

cnm buradakı paylasımları okudugumda genelde b&l marka lensın ıı oldugunu yazmıslar.belkı kullandıgın markada bı sorun vardır .artı alerjı derken gozunde kuruluk oldugunu mu soledı doktor ben de de o sorun var uztelık gozluk kullanmama ragmen halen ben de lens kullanmayı dusunmekteyım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…