Lens kullananlarn paylam alan...

Ben lens aldım ama takamıyorum gözlükçüler de yardımcı olamıyormuş. Çevremde lens takan yok. Ne yapmalıyım?

1 yılı aşkındır lens kullanıyorum fakat son aldığım lensleri taktığımdan bu yana gözlerimde sürekli beyaz sıvı çapaklanma oluyor ve kızarıyor. sebebi nedir bilen var mı ? Bu arada sürekli aynı marka lens ve solüsyon kullanıyorum

Bende hafta önce lens aldım.Bugün ilk defa çıkarıp taktım.Sol gözümü ilk denememde taktım ama sağ gözümde baya zorlandım.Sag gözüme lensi taktıktan sonra bi acıma oluyoe.Ama sonradan hafifliyor.(Tam olarak gemiyor).Neden acaba?

gözlerimde miyop astigmat sorunum var ve rainbow toric lens kullanıyorum birkaç aydır oldukça memnunum

Merhaba arkadaşlar yıllardır uzağı bulanık görürürdüm çokta rahatsız etmezdi 3 yıl önce miyop için gözlük verildi 3 yılda 3 kez takmamışımdır kullanamadım son zamanlarda bulanıklık artınca tekrar kontrole gittim önce gözlük yazdı doktorum kabul etmeyince lens yazdı. Şimdi çok düşük derece gibi gelebilir size sol -1.5 sağ -1 derece lensleri takınca gerçekten görmediğimi anladım daha çok yeni alışmaya çalışıyorum ama gözlerinizi ihmal etmeyin net görmek çok güzel tüm gün bilgisayar başında çalışırken en değerli organımı hiçe saymışım. Şuan rainbow kullanıyorum memnunum su oranı çok yüksek olmadığı için kurutmuyor gözlerimi

bende lens kullandım gözlük kullandım ama şuan kurtuldum ameliyat oldum. elimde bi tane lens var isteyene ücretsiz gönderebilirim numarası sph -3.00 cyl -1.75 yazıyo. ameliyat olunca kaldı öyle tek bi tane ama. paketinde açılmamış duruyo

Lens aldım ama takamiyorum ya: ( ne çok zormus yarısı giriyor yarısı girmiyor gözüm mu kabul etmiyor acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 3.5 senedir kullanıyorum gözlerimde aşırı kuruluk yaptı ve göz kapağımda lensin sürtünmesinden dolayı iç tarafta birşey çıktı şimdi de doktor lensi yasakladı gözlük ve ilaç kullanıyorum çok memnundum veç ok temiz kullanıyordum ama sonradan böyle şeyler çıkbliyor sağlıklı birşey değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…