• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lens kullananlarn paylam alan...

arkadaşlar mr, numaralı lens almak için lens muayenesi olmak gerekiyor bildiğim kadarıyla. ama bu lens muayenesini devlet hastanelerinde olabiliyor muyuz bilgisi olan varsa yardmcı olabilir misiniz:26:

Evet devlet hastanelerinde muayene oldugunda doktora söylediğinde lens numarası da yazar sana ancak ssk lensleri karşılamıyor.ben lensal.com dan kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dan alıyorum lenslerimi çokta memnunum hiç sorun yaşamadım acuve2 kullanıyorum. lens solüsyonumuda farmasaglik.com dan alıyorum 1 alana 1 bedava opti-free lens solüsyonu
Bilginize
İYi gecerlerr :)

bende lens kullanıyorum ama gözüm bozuk değil kozmetik amaçlı senede bir kez 3 aylıklardan alıyorum
amozon hiç kullanmadım ama sanki göz çerçevesi iyi çizilmemiş
Bausch & Lombnda grileri çok yapay duruo ama bilemiorm bu iki markanın grisi konusunda kararsızım kullanan varsa msj atablr mi Bausch & Lombu kullandım lıght greeni ama grey nasıl durur bilemedm artık denemekte yasak =(

bende de -1 180 derece her iki gözde aynı astigmat çıktı ve renkli toric lens kullanmayı istiyorum kullanan var mı memnun mu? sanırım sadece rainbowda varmış renkli toric lensler,gözlüğümü de aldım kurumdan:( ve sadece astigmatlı gözlerim.

ben 8 senedir lens kullanıyorum.gözlerimde alerji başladı 2 aydır.gözlük kullanmaya başladım 2 haftadır falan.damla verdi onları kullancam.doktor 5 yıl kullanımdan sonra lens gözde alerji yapıor alerjiye bağlı kuruluk oluşuo dedi.yani bilginiz olsun istedim.iyi günler

lense başlamak isteyenler korkmayın çok rahat oluyo fakat önceki yazılanlara (ve tabiki temizliğine) dikkat edilirse
mesela 7 saatten fazla takmamak gibi hiçbir problem çıkmaz

benim lensim bausch lomb (numaralı) bana önerebileceğiniz memnun kaldığınız bi solüsyon var mı?

Merhaba kızlar..bende çoook uzun yıllardır lens kullananlardanım ve uzunca bir süredir de Acuvue Oasys kullanıyorum..doğrusu gözlerimde kuruluk oluşana kadar çook memnundum ,farklı bir markanın ürünü de kullanmadım hiç..fakat bir arkadaşımın da belirttiği gibi,uzun yıllar lens kullanımına bağlı olarak gözde kuruluk yapabiliyor..1-2 aydır da bu yüzden gözlük kullamaya başladım ama çok zahmetli geliyor..:37:.tekrar lens kullanmaya başlıycam ben de interntetten sipariş veriyorum bu arada:34:

bende lens kullanıyorum ama gözüm bozuk değil kozmetik amaçlı senede bir kez 3 aylıklardan alıyorum
amozon hiç kullanmadım ama sanki göz çerçevesi iyi çizilmemiş
Bausch & Lombnda grileri çok yapay duruo ama bilemiorm bu iki markanın grisi konusunda kararsızım kullanan varsa msj atablr mi Bausch & Lombu kullandım lıght greeni ama grey nasıl durur bilemedm artık denemekte yasak =(

bende kozmetık amaçlı lens kullanıyorum..uzun sure freeshlook markasını kullandım ozeelıkle grıs rengınden cok memnundum haresiz olandan...dun baush lomb grıs denemk ıstedım aldım ama cok uzuldum cunku ıstedıgım renk di ama gozumde batma oldu..dıger lenslere gore cap olarak kucuk sanırım ve benım gozume uymadı kullanamadım yanı...rengı de hıc yapay durmadı cok begendım keske olsaydı gozume neden anlmadım

Bende de miyop var 1,5 yıllık lens verdi doktorum. Gözlük çok rahatsız edici evde takıyorum ama hep o çerçeveyi görmekten nefret ediyorum. İlk seferde yarım saat uğraşmıştım tek gözüm için. Çıkarana kadar da mahvoldum gözümü oydum. Ama şimdi şıp diye hazır. Ben memnunum yani. Şeffaf lenslerim bu arada :)

Merhaba kızlar..bende çoook uzun yıllardır lens kullananlardanım ve uzunca bir süredir de Acuvue Oasys kullanıyorum..doğrusu gözlerimde kuruluk oluşana kadar çook memnundum ,farklı bir markanın ürünü de kullanmadım hiç..fakat bir arkadaşımın da belirttiği gibi,uzun yıllar lens kullanımına bağlı olarak gözde kuruluk yapabiliyor..1-2 aydır da bu yüzden gözlük kullamaya başladım ama çok zahmetli geliyor..:37:.tekrar lens kullanmaya başlıycam ben de interntetten sipariş veriyorum bu arada:34:

merhaba bende oldukça uzun zamandır lens kullananlardanım miyop astigmatım var ve soflen kullanıyorudum şimdi acuvue oasys toric deneme lens aldım henüz takmadım ama inşallah memnun kalırım..bende netten ilk defa deneme lens siparişi verdim ..hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz ve bu lensle ilgili biraz bilgi verirmisiniz..

4-5 yıldır sürekli internetten sipariş veriyorum,çok da memnunum,markası night&day,1 ay gözümden hiç çıkarmadan kullanıyorum,9 yıldır aynı markayı kullanıyorum,çok memnunum,gözümde de bir problem yok çok şükür :24:

4 yıldır lens kullanıyorum.Allaha şükür daha hiç bi sorunla karşılaşmadım. Gözlerim 7.50 numara ileri derece bozuk benim tavsiyem mecbur kalmadıkca lens kullanmayın çevremde görüyrm 2-3 numaraya lens kullananlar var ben mecbur kalmasam kullanmazdım çünkü göze zarar verdiğini biliyorum saatlerce göz hava almıyo bir de gözünden lensi hiç çıkartmayanlar var öyle lens almayın çok zararlı lensi 1 ay boyunca gözden çıkartmamak ne demek ne kadar zarar verir göze günlük lensler var belki aylık lenslere göre pahalı ama en azından göz için daha iyi bir de geçenlerde lens solüsyonu almaya gitmiştim gözlükçüdeki adam Renu marka solüsyonun yurt dışında göz tansiyonu yaptığı için yasaklandığını söyledi ve almamı tavsye etmedi son olarak tekrar söylüyrm ileri derece göz bozukluğunz yoksa lens kullanmayn kalıcı damarlanmaya yol açıyoo ileride göz batması gbi sorunlra kadar gidermiş camlarım kalın olmasa lens kullanmazdım

4 yıldır lens kullanıyorum.Allaha şükür daha hiç bi sorunla karşılaşmadım. Gözlerim 7.50 numara ileri derece bozuk benim tavsiyem mecbur kalmadıkca lens kullanmayın çevremde görüyrm 2-3 numaraya lens kullananlar var ben mecbur kalmasam kullanmazdım çünkü göze zarar verdiğini biliyorum saatlerce göz hava almıyo bir de gözünden lensi hiç çıkartmayanlar var öyle lens almayın çok zararlı lensi 1 ay boyunca gözden çıkartmamak ne demek ne kadar zarar verir göze günlük lensler var belki aylık lenslere göre pahalı ama en azından göz için daha iyi bir de geçenlerde lens solüsyonu almaya gitmiştim gözlükçüdeki adam Renu marka solüsyonun yurt dışında göz tansiyonu yaptığı için yasaklandığını söyledi ve almamı tavsye etmedi son olarak tekrar söylüyrm ileri derece göz bozukluğunz yoksa lens kullanmayn kalıcı damarlanmaya yol açıyoo ileride göz batması gbi sorunlra kadar gidermiş camlarım kalın olmasa lens kullanmazdım

Küçük numaralara lens alma diyosun net olarak, benim de aklımdaki soru tam olarak buydu... Numaralarım küçük astigmat ve miyopim var 0.50 ye 0.75 astigmat miyoplar... gözlük bazen zor oluyor ama lense de bahsettiğin sebeplerden cesaret edemedim tam olarak. Galiba beni vazgeçiren sen olucaksın bu açıklamalarınlaa :26:

5 yil kadardir lens kullaniyorum. Gozlerim 5 derece miyop. Lens kullanmayi sevmiyorum, gozumde surekli birseyin olmasi, bazen batmasi, ve uzun suredir kullandigim icin olusan goz kurulugu artik beni bir hayli rahatsiz ediyor. Mumkunse gozluk kullaniyorum, onlar da kalin camli, gozlerim ufacik gorunuyor camlarin arkasindan. Goz makyaji sevdigim halde gozluk varken yapasim gelmiyor. :47:

Mumkun olan en yakin zamanda lazerle cizdircem gozlerimi, topundan kurtulacam valla. Artik lenssiz ve gozluksuz bir hayat istiyorum. :kkk:

Yaklaşık 5 yıldır lens kullanıyorum.
bausch & lomb preservision marka kullandım hep.
İstediği kadar zarar veriyo göz kuruluğu yapıyo desinler ben bu kadar sene hiç bi zarrını görmedim.
Ankara Üniversitesinden tanıdığım bir prof aracılığıyla başladım lense.
Lens elbette gözü kurutuyo ama çevremizden duyduğumuz ve sanıldığı kadar zararlı değil öyle olsa yıllardır kullanan insanlar açık bi zararını görürlerdi.
Bunlar birazda gözlük üreticilerinin ortaya attığı şeyler. Malum ticaret birazda.
Oksijen geçirgenliği şu kadar falan diyolarda göz insan derisi değil ki sürekli hava alması gereksin.
Lenslerdeki geçirgenlik düzeyleri gayet makul.
Üstelik günlük lensler aylık lenslere göre daha zararlı.
İstediğin kadar elini yıka sularımız çok mu temiz ikide bir o lenslere dokunup dokunuğ gözlerimize takıyoruz.
Bi kaç ay günlük lenste kullandım batma oldu gözlerim kızardı çok uğraştırdı beni.
Aylığa döndüm geri senelerdir de 1 ay boyunca hiç çıkartmam gözümden ara ara tek kullanımlık solisyonlardan alır yıkarım geri takarım.
Gözümde olduğunu bile unutuyorum ne batma var ne de başka bir şey.
Tek dikkat etmen gereken gözlerini bastırarak ovalamamak su kaçırmamak.
5 senedirde artık alışkanlık olmuş zaten hiç bi sorunla karşılaşmıyorum..
Tavsiye ederim herkese.

Keşke gözlerimi çizdirebilseydim ama malesef göz yapım uygun değilmiş..

8-9 sene kullandım numaralı ve 10 gün önce veda etmek zorunda kaldım lense. Gözlerimi kuruttu ve taktığımda artık damarları belirginleştirip göz bebeğimin çevresini kıpkırmızı yaptı. Çok üzüldüm çünkü gözlükten nefret ediyorum. O yüzden gözü bozuk olmayanlara kesinlikle önermem kaş yapayım derken göz çıkarmayın derim

Yaklaşık 5 yıldır lens kullanıyorum.
bausch & lomb preservision marka kullandım hep.
İstediği kadar zarar veriyo göz kuruluğu yapıyo desinler ben bu kadar sene hiç bi zarrını görmedim.
Ankara Üniversitesinden tanıdığım bir prof aracılığıyla başladım lense.
Lens elbette gözü kurutuyo ama çevremizden duyduğumuz ve sanıldığı kadar zararlı değil öyle olsa yıllardır kullanan insanlar açık bi zararını görürlerdi.
Bunlar birazda gözlük üreticilerinin ortaya attığı şeyler. Malum ticaret birazda.
Oksijen geçirgenliği şu kadar falan diyolarda göz insan derisi değil ki sürekli hava alması gereksin.
Lenslerdeki geçirgenlik düzeyleri gayet makul.
Üstelik günlük lensler aylık lenslere göre daha zararlı.
İstediğin kadar elini yıka sularımız çok mu temiz ikide bir o lenslere dokunup dokunuğ gözlerimize takıyoruz.
Bi kaç ay günlük lenste kullandım batma oldu gözlerim kızardı çok uğraştırdı beni.
Aylığa döndüm geri senelerdir de 1 ay boyunca hiç çıkartmam gözümden ara ara tek kullanımlık solisyonlardan alır yıkarım geri takarım.
Gözümde olduğunu bile unutuyorum ne batma var ne de başka bir şey.
Tek dikkat etmen gereken gözlerini bastırarak ovalamamak su kaçırmamak.
5 senedirde artık alışkanlık olmuş zaten hiç bi sorunla karşılaşmıyorum..
Tavsiye ederim herkese.

Keşke gözlerimi çizdirebilseydim ama malesef göz yapım uygun değilmiş..[/QUOTE
Üzgünüm ama sonunu iyi görmüyotum çünkü kendimden biliyorum. Cesur yorum yapmışsın ama iş işten geçince benim gibi ne yorum yapacaksın. Dikkat et gözlerine çok içten söylüyorum .

Üzgünüm ama sonunu iyi görmüyotum çünkü kendimden biliyorum. Cesur yorum yapmışsın ama iş işten geçince benim gibi ne yorum yapacaksın. Dikkat et gözlerine çok içten söylüyorum .
Biraz cesur yorum yapıyo olabilirim ama kontrollerimi aksatmam giderim hep..
Daha 3 hafta olmadı kontrole gideli. Doktor gözlerimin gayet iyi olduğu söyledi.
Gözlerime iyi bakıyorum lensi takıp çıkartırken de dikkat ediyorum.
Göz kuruluğu ve ya başka bir etken olmadığı sürece lensin gözüme zarar vermesi zor bana kalırsa.

Back