arkadaşlar ben de hem miyop hem de astigmat var.bu nedenle kontakt lens kullanamıyorum.torik lens kullanabiliyomuşum.8 yıldır gözlüklüyüm.artık lens kullansam diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.lens kullanırsam ilerde bazı rahatsızlıklarla karşılaşabişeceğimi sylediler.karar veremedim yasizce ne yapmalıyım?
Merhaba canım...Benim oğlumda 1 buçuk ay oldu lens kullanıyor..Onunda aynı sorunu var göz tembellği ve çok bozuk olan gözünde lens kayma yapıyor....Hep böyle sürerse kullanamam diyor sürekli düzeltmek zorunda kalıyor..Dışarıdayken kayacak diye korkuyorum diyor. lensle uğraşmak çok zor en iyisi gözlük fakat oğlumda hiç sevmiyor gözlüğü...Lazerde olamıyor bilmiyorum ne yapıcaz...Senin yaşın kaç biliyosun lazer için yaşta önemli...arkadaşlar benim sağ gözümde göz tembelliği var 10da 2 görüyor aynı zamanda aynı gözde +4 derece hipermetrop ve 1.75 astigmat var sol gözümde ise +4 derece hipermetrop ve 1.50 astigmat var. 2 yaşımdan 16 yaşıma kadar sürekli o iğrenç gözlükleri kullandım.en sonunda yeter dedim ailem lens kullanmamı istemedi korkuyorlardı ben de gözlükleri attım hiç bişey kullanmadan 3 ay kadar yaşadım. sonra ikna oldular ve lens kullanmaya başladım. yeniden doğmuş gibi oldum ama bi süre sonra fark ettim ki lensi taktıktan 1 saat sonra filan sağ gözüm yani göz tembelliği olan gözüm dışa doğru kaymaya başlıyor6 ayda bir doktora gidiyorum şaşılık yok diyor. gerçekten napıcamı şaşırdım buna benzer bir durum yaşayan ya da önerisi olan var mı? hayatım işkenceye döndü çünkü lens kabı sürekli cebimde kaydığını hissettiğim zaman çıkartıyorum kutuyu evde unuttuğumda insanların yüzüne bakamıyorum lütfen bunun bir çözümünü bilen varsa yardımcı olsun. bir de lazerle çizdirmeyi düşünüyorum aynı sorunu o zamanda yaşarım diye çok korkuyorum bu sorundan nasıl kurtulucam
aynı soruyu bende sorayım internetten lens alan var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?