Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o gözündeki beyaz çember ne canm o zaman
o gözündeki beyaz çember ne canm o zaman
özel bilgilerinizi deşifre etmek istemiyorsanız resim neden koyuyorsunuz anlamadım ki. resim koyuyorssanız özel bilgilerinizi deşifre etmek istemişsiniz demektir, sonra kaldırmak ne oluyor.. kurallar sayfasına girip bakarsanız yasak olduğunu görürsünüz. jodilyn canım ben de görmedim hiç o çemberi. bence de lens yok olsa kesin belli olurdu. belki şeffaf lens kullanıyor olabilir gözü bozuk olduğu için.oyle bir yasak olmamasi lazim.Sonucta burasi herkese acik bir site.Insanlar ozel bilgilerini desifre etmek istemeyebilir.Resimde bunlarin arasinda.
okypete uyarın için saol canm dikkat ederim artık.anlamadığım madem silmek yasak neden edıt koyuolar ki
özel bilgilerinizi deşifre etmek istemiyorsanız resim neden koyuyorsunuz anlamadım ki. resim koyuyorssanız özel bilgilerinizi deşifre etmek istemişsiniz demektir, sonra kaldırmak ne oluyor.. kurallar sayfasına girip bakarsanız yasak olduğunu görürsünüz. jodilyn canım ben de görmedim hiç o çemberi. bence de lens yok olsa kesin belli olurdu. belki şeffaf lens kullanıyor olabilir gözü bozuk olduğu için.
mrb kızlr,bende lens almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı
ayrıca istanbul'da bi yer önerirsenizde çok mutlu olurum
teşekkürler şimdiden...