Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontakt LensLens kullananların......Önerileri, Soruları, Cevapları
çok güzel canım yaa sonradan aklımın kaldığı bir branş ben gıdacıyım gıdayı seçersem daha çok işbulurum sandımama endüstrü mühendisliğinin de iş olanağı çok fazla gerçekten
Benim de öss tercihlerimde en son tercihim gıdaydı biliyo musun aklımda vardı o meslek yani :)) bence seninki de çok güzel bir meslek. iş olanağı da gayet güzel, daha az stresli bir meslek bence.
aaa gerçekten mi? sen gıda mühendisliğini bitirdin ve çalıştın ozaman bu kadar şikayetçiysen. çok şaşırdım valla mesleği bırakmak istemene. açıköğretimde ne okuyosun peki? bu arada çok konu dışına çıktık :)
3 hafta önce birde onlar yüzünden hüsrana uğradım canım neyseki zararı fiyatyına arkadaşıma sattım grysini aldım ama renginibeğenmedim onlardadadamar var ama bi b&l kadar değil tabi rengini beğenseydim takardım ama rengi hiç beklediğim gibi olmadı..
Anladım canım sağol ben de hazelini düşünüyorum da ondan sordum hiç denemdim freshlook dan memnunum gerçi freshlook un da colors hazelini merak ediyorum o da sarı gibi duruyor bakalım neye karar vercem aklım adorelerde aslında ama hala cevap gelmedi :S
canımsende benim gibi açık kahvemsi hazalımsı renkler düşünüyorsun sanırım bende günlük olarak o tarz birşey istiyorum freshlook pure hazalı denicem bu yüzden birde amazon hazalın çok güzel olduğundan bahsetmişti bir arkadaş forumda ama resmini hiç görmedim çarşıda tester bulursam denemeyi düşünüyorum
Ben de tester bulursam deniycem ama hiç bir yerde yok ya ): Freshlook güzel bir renk kuzum ama yeşile de dönüyor makyaj ve gün ışığına göre değişiyor ama çok tatlı bir renk radikal bir değişim yapmıyor göz rengini açmıyor haberin olsun benimkini açmamıştı yani
canım ama bana yolladığın resimlerde çok güzeldi takanın kendi gözrengi nerenk acaba ? birde ben baya bi değişiklik yaptığını duymuştum purenin sende neden yapmadı ki?
ben gryi beğenmedimama sende farklı durabilirtabi sattığım arkadaşımın göz rengi benden biraz daha açıktı onda daha güzel durdu ama yine de ne bilim sevmedim gryi ben ya
adore bluelarım geldi kızlar böylelikle adore serüvenimde sonlanmış oldu en azından türkiyedeki adorelerin alınmayacağını anlamış oldum tam tahmin ettiğimgibi çıktılar hatta daha kötüsü ben lensim diye bağıran birçift kop koyu mavilens mavi de değil hatta lacivert koyu lacivert ben geriye bu mavileri yollucam ikincikabı açmaya gerek bile duymadımhatta tekini açtım sadece sarılar bende kalsın belki zamanla renkleriaçılır ofofoffffff
Neyse bu da bir deneyim oldu kuzum..Adoreleri yurt dışından almak gerekli ama cevap bile vermiyorlar amazon düşünüyorum artık mecburen onlarda güzeldir heralde :S