Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lens kullanırken başınıza talihsiz bir olay geldi mi?
lensin gözkapağına kaçması, göz kuruluğu, korneanın çizilmesi, gözün mikrop kapması çoğu insanın başına geliyormuş. yaşayanlar anlatırsa sevinirim :)
lens kullanırken başınıza talihsiz bir olay geldi mi?
lensin gözkapağına kaçması, göz kuruluğu, korneanın çizilmesi, gözün mikrop kapması çoğu insanın başına geliyormuş. yaşayanlar anlatırsa sevinirim :)
Ben de açıkçası korkuyorum.Korkuyorum da 5.günden ben lensi düşürdüydüm.Bir de gözümde sanıyorum lensi.kafamçokkarıştıumarım bu tarz olaylarla karşılaşmam =( yazdıklarınızı okuyunca biraz korktum açıkçası.
Ben de açıkçası korkuyorum.Korkuyorum da 5.günden ben lensi düşürdüydüm.Bir de gözümde sanıyorum lensi.kafamçokkarıştı
İnşallah tehlikeli bir durumla karşılaşmam ben de.
benmde bi keresinde slosyonum bitmisti suya koymustum biraz bekletip takmıstım gözüme yapısmıstı cıkarmaya calısırken lensle beraber bisi daha geliyordu gözümden beyaz bisey lensi cektikce oda geliodu sora lens cıktı o kaldı gözümde komik anlattım ama adını unuttum o seyin saydam biseydi iste.bi keresindede lensim yırtılmıstı genede takmıstım bi süre sonra kayboldu gözümden 3 gün sonra cıktı gözümdeymis artk nereye girmisse