Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solisyon suyunu sürekli değiştir cnm bi şeklde bi yerden mikrop kapmış olabilrbilrsin lens takmadan önce ellerini sıcak su ve sabunla çok iyi bi şeklde yıka çünkü göz çok hassas çok cabuk mikrop kapabiliyor lensliyken makyaj yaparkende çok dikkatli olmalısıntskkr ederm canm tavsyelerni denycğm:)
Canım yapman gereken ilk şey, doğru göz dr una gitmek. Ben de 2 yıldır lens kullanıyorum hem de senin gibi freshlok ancak hiç başıma böyle bişey gelmedi. Lensten kaynaklanacak bu şişlik diye bişey yok. Belki de bambaşka bir sebebi vardır. İkisi de mi şişti? Bence dr un muayene etmesi lazım. Hiç geç kalma, erteleme göz çok önemli. Hemen dr a git canım. Lensten gözü şişeni de hiç görmedim bu arada. Sevgiler...
Benim tek gözümde şişlik ve ağrı oldu,enfeksiyon nedeniyle olmuş,mutlaka bir doktora görünmek lazım
canım ben önceki yaz keratit enfeksyonu geçirdim lens yüzünden hala kullanıyorum ama kör olmaktan döndü sol gözüm. öncelikle solüsyonu her gün değiştirmelisin sunni gözyaşı damlası kullanmalısın ve bir doktora gözükmelisin şu an için doktora gözükemiyorsan tobrex göz damlası edin enfeksyon varsa yardımcı olur zararsızdır bebeklere bile verirler ve bi müddet gözlüğe dön canım çünkü ciddi zarar verebiliyor. geçmiş olsun