Kontakt Lens Lens kullananlar yardım edebilir mi?

livrussell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
21
0
merhaba ben 17 yaşındayım. yazında gelmesiyle beraber biraz değişim istedim. gözlerim de -1,25 derecede bozuk. koyu kahve gözlerim var, esmerim. yeşile dönen mavi renkli lens istiyosum, su yeşili gibi :)) nasıl birşey önerirsiniz? :kedi: :kedi:

Su yeşili değilde daha koyu yeşil tonlarda bir şey daha hoş olur esmersen bence .B&L'lara bak onlarda ton seçeneği daha fazla .

mesela hangisi? green amazon, green turquoise, green ocean? ama gözde nasıl duruyor o da var. doğal görünmesi çok önemli renginden ziyade.

B&L'lar pek doğal duran lensler değildir malesef :eek:lmaz: Hiçbir rengi çok doğal durmuyor ama renkleri çok hoş gerçekten. Doğallık için başka markalara bakın. Solotica,rainbow,tanita tikaram gibi bunlar çok daha doğal duran lensler ama fiyat olarak B&L'dan daha pahalılar.

Geçenlerde internette dolaşırken bir lens gördüm. Custom lens tabi. Tam anlamıyla su yeşili.. O kadar güzel o kadar çarpıcıydı ki... Bir araştır istersen...

tanita tikaram yellow
solotica nc mel :)

gerçekten güzel yeşil tonları ama yeşile dönen mavi dediğini pek bilemem :KK70: :KK70:

X