Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 2 yildir lens kullanıyorum son 1yyilda optikcim 1 ay boyunca cikarmaya bilirsin dedi ve ben cikarmiyorum acaba benim gibi yapan var mi zararini gören var ?
Her ne kadar 1 ay çıkarmasan da olur dese de doktorun, sen yine de 4-5 günde bir çıkar dinlendiri gözlerini. Benim en fazla 2 gün kalmıştır gözlerimde lenslerim. Bir sorun yaşamadım ama mutlaka bir süre sonra kuruluk ve batma yaşanır uzun süre takılı kalırsa.
1 aylık lensler var doğru, bana da doktorum takmanda sıkıntı yok aylık demişti ama gözlerini çok yorar demeyi de ihmal etmedi. Ben de enfazla iki gece üstüste yattım lenslerimle. kuruyor batıyor hatta ağrı yapıyor arada. O yüzden bence dee mutlaka 2 3 güne çıkar temizle gözlerini dinlendir.
Kizlar 2 yildir lens kullanıyorum son 1yyilda optikcim 1 ay boyunca cikarmaya bilirsin dedi ve ben cikarmiyorum acaba benim gibi yapan var mi zararini gören var ?