• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lens kullananlar lutfen yardim

edasema boz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
50
4
13
43
Kizlar 2 yildir lens kullanıyorum son 1yyilda optikcim 1 ay boyunca cikarmaya bilirsin dedi ve ben cikarmiyorum acaba benim gibi yapan var mi zararini gören var ?

Her ne kadar 1 ay çıkarmasan da olur dese de doktorun, sen yine de 4-5 günde bir çıkar dinlendiri gözlerini. Benim en fazla 2 gün kalmıştır gözlerimde lenslerim. Bir sorun yaşamadım ama mutlaka bir süre sonra kuruluk ve batma yaşanır uzun süre takılı kalırsa.

1 aylık lensler var doğru, bana da doktorum takmanda sıkıntı yok aylık demişti ama gözlerini çok yorar demeyi de ihmal etmedi. Ben de enfazla iki gece üstüste yattım lenslerimle. kuruyor batıyor hatta ağrı yapıyor arada. O yüzden bence dee mutlaka 2 3 güne çıkar temizle gözlerini dinlendir.

ben gun boyunca zor dayanıyorum yoruyor gozleri her ne kadar takabilirsin dedilersede bence yapma bazen benim goz kapagımın altına kacıyor

Kizlar 2 yildir lens kullanıyorum son 1yyilda optikcim 1 ay boyunca cikarmaya bilirsin dedi ve ben cikarmiyorum acaba benim gibi yapan var mi zararini gören var ?
Benim dd um inermiuor bir aylik olsa bile lens kullanabilme senwsimi aza indiriyormua en saglami gece yatrken cikarmk

bende kullandım o lenslerden ama çok zararlı sakın mecbur kalmadıkça yapma bn sadece kampta felan çıkartmıyordum

Back