- 20 Ocak 2010
- 45.723
- 160.161
- 43
TeşekkürlerBen iki yıldır air optik'in night&day aqua kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerBen iki yıldır air optik'in night&day aqua kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Rica ederim :)Teşekkürler
Su oranı ben hiç duymadım eşim biliyordur belki akşam söylicem teşkkürler :)
Geçmiş olsun canım. Ben de takipteyim konuyu, 4 derece miyop artı astigmatım var ve ne gözlük ne lens takıyorum. Görmemeyi geç baş ağrısı fena. Arabada tele azıcık bakınca ya da bir şeye odaklanınca ya da gün içinde gazete kitap okuyunca hep baş ağrısı oluyor. Geceleri gözlükle bile araba kullanmaya cesaret edemiyorum, uzaklık yakınlık algım kayboluyor.
İstanbul'da isen Kartal Göz Hastahanesi iyi diyorlar. Süper doktorları varmış...
Normalde eşim sürekli yazdırmıyor kendisi gidip alıyor ona göre söyler bakarız çok sağolEvet buna mutlaka bakın, doktorum bana az oranlı yazmıştı ama değiştirmesini rica ettim ve çok memnunum, gözümde yokmuş gibi :)
Neden lens kullanmıyorsun veya lazer düşünmüyorsun eşimin birşey kullanmamak gibi bir seçeneği yok zaten bizim gibi değil yanlardan göremiyor maalesef daralma olduğundan sağol kuzum
Ya benim tez yazarken 25'imden sonra çıktı. Hem ünv son sınıf, hem yüksek lisansta 2 yıl paso PC başında tez yazdım. Belli yaştan sonra gözlük çok zor, denedim yapamadım. Lensi hiç denemedim ama ondan korkuyorum sanki, lens takamam gibi geliyor. Lazeri düşünmedim bile, işte bakalım yorumlara....
Benim de miyop 4, ancak ben bir şey takmadan evin yolunu bile bulamam, yazılar asla okunmuyor, insanlar tanınmıyor, siz nasıl günlük hayatınızı devam ettiriyorsunuz?
Gözlük var ama kullanamadım. 1-2 hafta taktım olmadı. Mesela otobüs beklerken takarım kaçırmamak adına ama günlük takamıyorum, mesela gözlükle yakına odaklı iş yaparken inanılmaz baş ağrısı yaşadım. Örneğin gözlükle PC başında 10 dakika kalamıyorum.
Teşekkür ederim :)Oasys en rahatı diye biliyorum. Geçmiş olsun
Benim de gözlük ağrı yapıyordu ve sanırım 8 senedir lens kullanıyorum. Sağlıklıymışım gibi aynen, artık konu açılmadıkça ya da uyuma öncesi lenslerimi çıkarmadıkça gözlerimin bozuk olduğunu hatırlamıyorum bile, büyük rahatlık.. Deneyin isterseniz.
Hava geçiren lensler yani çıkarmasanda sorun olmuyor ama genelde akşam çıkarıp sabah takıyor kullananlarYaklasik 10 yildir kullaniyorum.. hava almiyor ne demek?
Bende aksam cikariyorum sabah takiyorum aylik lens kullaniyorum simdilik memnunum.. her zaman takmayida dusunemiyorumHava geçiren lensler yani çıkarmasanda sorun olmuyor ama genelde akşam çıkarıp sabah takıyor kullananlar
Aynen ya astigmatlı olan lensler sert oluyor bildiğim kadarıyla o yüzden genelde astigmatsızlar tercih ediliyor çok değilse tabiNe markası? Bi ara niyete koydum ama ben gece üşenir çıkarmam diye vazgeçtim. Aslında gece tüm evi kaldırıp temizlik yaparım ama lens çıkarmaya üşenirim, kendimi biliyorum.
Ya bir de renkli lenslerde miyop var ama miyop+astigmat yok di mi? Yani arada özel günler için fena olmaz...
Bibi dicek lens takmaya korkuyorumdan renkli lense ne ara geldin...
Peki aylık lensleri mi ilk ayda bir değiştiriyorsun yoksa ilk aylık olanları mı var?şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım normalde her hafta çıkartıp temizlemem lazım ben iki haftada bir çıkartıp bir gece solüsyonla bekletiyorum. iki ayda bir de değiştiriyorum. her gün çıkartıp taksam hiç verim alamazdım herhalde çünkü benim gözüm zor alışıyor
Aylık lensleri iki ayda değişiyorumPeki aylık lensleri mi ilk ayda bir değiştiriyorsun yoksa ilk aylık olanları mı var?