aynı şey 2 gün önce başıma geldi acilde 10 saniyede çıkardılar
Parmaginizi solusyonla islatin lensin uzerine oyle dokunun.
Yaptım ama hareket etmiyor lensim damla damlattıp bekliyorum şuan kanlandı gözüm baya
Doktora git bence burda yazilanlarin ne kadar dogru oldugunu bilemeyiz lensi aldigin yere gitMerhaba hanımlar
Lens gözüme yapıştı hareket etmiyor iki gündür
Ne yapıcam bilmiyorum kendim çıkarmayı denedim ama gözüm kanlanıyor artık dokunamıyorumda ne yapıcam şimdi böyle bir durumla karşılaşan var mı doktor da bulamıyorum şu an ki bulsam o nasıl çıkarır bilmiyorum bilgisi olan böyle bi durumla karşılaşan yazabilir mi?
Kim çıkardı acilde peki ben konuştum ama doktor gelmeyebilir göz doktoru diğer acildekiler nasıl çıkarıcak ?aynı şey 2 gün önce başıma geldi acilde 10 saniyede çıkardılar
Illaki senin yaptigindan daha iyi bisey yaparlar göz bu şakaya gelmez hemen acile git benceKim çıkardı acilde peki ben konuştum ama doktor gelmeyebilir göz doktoru diğer acildekiler nasıl çıkarıcak ?
Göz acili olmuyor muydu acaba?. Yada belki klinikler? Bayramda skntı ama göz bu korneaya zarar verebilirsin . Göz doktoru var mı ki burda?Kim çıkardı acilde peki ben konuştum ama doktor gelmeyebilir göz doktoru diğer acildekiler nasıl çıkarıcak ?
Canım bence doktora git. Bende lens kullanırken bi ara öyle oldu o kadar uğraşmışımki göz kapağımın altına kaçırdım lensi hemde katlandı içinde. Ayy ölüp ölüp dirildim nasıl çıkardı ona ordan hatırlamıyorum bile.Merhaba hanımlar
Ne yapıcam bilmiyorum kendim çıkarmayı denedim ama gözüm kanlanıyor artık dokunamıyorumda ne yapıcam şimdi böyle bir durumla karşılaşan var mı doktor da bulamıyorum şu an ki bulsam o nasıl çıkarır bilmiyorum bilgisi olan böyle bi durumla karşılaşan yazabilir mi?
Hangi şehirdeysen oranın üniversite hastanesine gidiyorsun GÖZ ACİL diye bir şeyvar orada çıkarırlar HEMEN GİT. Googledan da bakabilirsinMerhaba hanımlar
Sakin olun, sizin saatlerce uğraştığınız şeyi onlar hemen çözüme ulaştırıyor.Acile gidicem lensimi görüyorum kenar kısmı parmağımla biraz hareket etti ama orta kısım hareket etmiyor inşallah doktor vardır ve çıkarırlar korkudan öleceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?