• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lens gözüme yapıştı

Merisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
44
9
36
Merhaba hanımlar
Lens gözüme yapıştı hareket etmiyor iki gündür
Ne yapıcam bilmiyorum kendim çıkarmayı denedim ama gözüm kanlanıyor artık dokunamıyorumda ne yapıcam şimdi böyle bir durumla karşılaşan var mı doktor da bulamıyorum şu an ki bulsam o nasıl çıkarır bilmiyorum bilgisi olan böyle bi durumla karşılaşan yazabilir mi?

aynı şey 2 gün önce başıma geldi acilde 10 saniyede çıkardılar

Duşa mı girdin lensle bana da olmuştu ama ben 30 dk sonra çıkarmıştım. Lens sandığın şey kornea olabilir mi? Korneanı çizmeyesin. Doktora git derim kendin bu zamana kadar uğraşıp çıkaramadıysan deneme artık .

Merhaba hanımlar
Ne yapıcam bilmiyorum kendim çıkarmayı denedim ama gözüm kanlanıyor artık dokunamıyorumda ne yapıcam şimdi böyle bir durumla karşılaşan var mı doktor da bulamıyorum şu an ki bulsam o nasıl çıkarır bilmiyorum bilgisi olan böyle bi durumla karşılaşan yazabilir mi?
Doktora git bence burda yazilanlarin ne kadar dogru oldugunu bilemeyiz lensi aldigin yere git

Kim çıkardı acilde peki ben konuştum ama doktor gelmeyebilir göz doktoru diğer acildekiler nasıl çıkarıcak ?
Göz acili olmuyor muydu acaba?. Yada belki klinikler? Bayramda skntı ama göz bu korneaya zarar verebilirsin . Göz doktoru var mı ki burda?

Merhaba hanımlar
Canım bence doktora git. Bende lens kullanırken bi ara öyle oldu o kadar uğraşmışımki göz kapağımın altına kaçırdım lensi hemde katlandı içinde. Ayy ölüp ölüp dirildim nasıl çıkardı ona ordan hatırlamıyorum bile.

Merhaba hanımlar
Hangi şehirdeysen oranın üniversite hastanesine gidiyorsun GÖZ ACİL diye bir şeyvar orada çıkarırlar HEMEN GİT. Googledan da bakabilirsin

2 gündür gözünde durması çok kötü olmuş. Gözyaşındaki lipitler, gözüne giren toz, musluk suyu daki bakteriler, makyaj vs enfeksiyon yaratır. Öncelikle suni göz yaşı ilacı varsa elinde mutlaka damlat. Gözlerin ıslansın. Lensin kenarından tut ve yana doğru kaydır. Eğer çıkmıyorsa çok fazla bekleme. Göz hastanesinin aciline git. Gözüne alcain (anestezik damla) damlatırlar 2 saniyede çıkarırlar lensini. Hiçbir şey hissetmezsin. Gözünün ağrıdığına enfeksiyon kapma riskine değmez.

8 yıldır lens kullanıyırum bence gözünüzün içine kaçmıştır lens solüsyonunu gözinüze damlatın ve gözünüzde arayın alta kaçmış yada üste kaçmış olabilir

Acile gidin hemen, göz ihmale gelmez, sizin evde yaptığınızdan daha iyi bir yöntemleri vardır. Ayrıca uzman doktor çağırıyorlar gereken durumlarda.

Acile gidicem lensimi görüyorum kenar kısmı parmağımla biraz hareket etti ama orta kısım hareket etmiyor inşallah doktor vardır ve çıkarırlar korkudan öleceğimm

2 gündür bekletmen çok büyük hata.Acile koş Allah korusun korneanı yırtarsın çizersin.Sonra al başına bela , çok hassas bir organ göz.Gözü kaşındı diye ovalarken bile korneasını yırtan var.Göz doktoru olmasa bile ordakiler senden benden daha iyi bilir müdahale etmeyi.

Acile gidicem lensimi görüyorum kenar kısmı parmağımla biraz hareket etti ama orta kısım hareket etmiyor inşallah doktor vardır ve çıkarırlar korkudan öleceğimm
Sakin olun, sizin saatlerce uğraştığınız şeyi onlar hemen çözüme ulaştırıyor.

Back