• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lenovo yoga 3 pro

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
27
merhaba bayanlar bi tane tablet var ama adının ne olduğunu öğrenemedim lenovo nın prejektörlü tableti fiyatı ne kadar bilen varmı
bide adı lenovo yoga pro 2 mi?
yoksa lenovo yoga pro 3 mü?
internete yazınca farklı farklı adlar çıkıyor

merhaba bayanlar bi tane tablet var ama adının ne olduğunu öğrenemedim lenovo nın prejektörlü tableti fiyatı ne kadar bilen varmı
bide adı lenovo yoga pro 2 mi?
yoksa lenovo yoga pro 3 mü?
internete yazınca farklı farklı adlar çıkıyor
lenovo hayaımda gördüğüm en iyi tablet markası defalarca yere atıldı 1. kattan düştü günde en az 10 kez kızım atar ekranı anca çatladı ama hala maşallahı var...ben tabletçi çocuğa sordum neden böyle diye o bilgisayarı ilk üreten firmanın olduğu ibm in olduğu o nedenle çok sağlam olduğunu belitti

lenovo hayaımda gördüğüm en iyi tablet markası defalarca yere atıldı 1. kattan düştü günde en az 10 kez kızım atar ekranı anca çatladı ama hala maşallahı var...ben tabletçi çocuğa sordum neden böyle diye o bilgisayarı ilk üreten firmanın olduğu ibm in olduğu o nedenle çok sağlam olduğunu belitti
hadiya iyiymiş aslında ama ben adını ve fiyatını bulamadım kendi sitesinde bile yamıyor aynnı adda birçok farklı tablet çıkıyor sitesi kötü ama

Bir derdim var platformu da konu çeşitliliğinden aştı kendini artık:KK53:
insanlar hayatta birçok sorun veya problem yaşıyor yada kafamıza takılan birçok şey olabiliyor herkez aynı şeyi yazacak değil ya

2000den fazla diye hatirliyorum. Vatan computer mediamarkt gibi sitelerde yok mu

insanlar hayatta birçok sorun veya problem yaşıyor yada kafamıza takılan birçok şey olabiliyor herkez aynı şeyi yazacak değil ya
Tabiki değil.bilgisayar,talbet,telefon herneyse bu gibi şeylerin başka bir başlık altında paylaşılması daha uygun olur diye düşünüyorum.nasıl gebelik magazin,oyun v.s başka bir başlıkta ise bu konununda bit derdim varda değilde içeriğine uygun bir bölümde olması gerekirdi bana kalırsa.

Tabiki değil.bilgisayar,talbet,telefon herneyse bu gibi şeylerin başka bir başlık altında paylaşılması daha uygun olur diye düşünüyorum.nasıl gebelik magazin,oyun v.s başka bir başlıkta ise bu konununda bit derdim varda değilde içeriğine uygun bir bölümde olması gerekirdi bana kalırsa.
anlıyorum haklısınız ama bende bir aydırlı falan kayıt oldum onun için hiç aklıma gelmedi

Back