merhaba bende lenfosit aşısı yaptırdım ilk 2 deneme tutmayınca dr seval hanım(fertijin tüp bebk merkezinde ) 3. Denememde lenfosit aşısını önerdi yaptık ve tuttu bir kızım var şükürler olsun ki şimdi ikinci bebek için tekrar tedaviye başladım ve lenfosit aşısını vucudun hatırlaması için tekrar yaptılar inşallah hamile kalırsam bir doz daha yapılacak iki koldan eşinden alınan 9 tüp kanın işlendikten sonra sana enjekte ediyolar bayagı bir can yakıyor kolda şişlik yapıyo herşey bebişler için
allah bağışlasın kızını inşallah kardeşide hemen uğraştırmadan gelir bende illez bu kadar güzzel hamilelik yaşıyorum kanama yok hastane yok serum yok rabbbimin böle güzel günleride varmış çok şükür
ilk lenfosit aşısını bu ay oldum. 2 ay daha tekrarlanacak. 4 düşük yaşadım ve başarısız tüp bebek denemelerim var. çok umutlu değilim ama bir de bunu deneyelim dedim zararı yok sonuçta. Aşı başarı oranını arttırır mı bilgi veremiyorlar. Bakalım bundan sonuç çıkacak mı sizinle paylaşırım.
canım bende yapılan araştırmalarda hiç bişi bulunmadı bebekler incelendi eşim incelendi hiç bişi yok pıhtılaşmam olmadığı halde bende kan sulandırıcı kullanıyorum önlem amaçlı bu aşı tedavisine başlarken eşim hiç umutlu deildi hem ben balıkesirde yaşıyorum taa istanbula gittim her ay aşı için o yol nasıl uzardı nasıl yorulurduk aynı gün git gel mahvederdi bizi her seferinde söylenirdi eşim boşuna gidiyoruz diye ama şimdi her gün şükrediyor kimseye muhtaç olmadan hamilelilimi geçiriyorum önceki 4 gebeliğimde yattığım yerden kalkamıyordum hastanelerde geçiyordu kanamalarla geçiyordu günlerim şimdi ise öyle rahat geçiriyorum gebeliğimi geziyorum eve misafir kabul edebiliyorum ev işlerine yardımcı alıyorum sadece haftada 2 gün onun dışında her işimi kendim yapabiliyorum çok şükür sorunsuz bu güne geldik inşallah böyede devam eder bu aşı denemeye değer iyiki denemişim eşime uyup olmaz diyip oturmamışım ha bu arada tek sorun var oda hala inanamadığım için hiç bir hazırlık yapamıyorum korkuyorum oda olucak okadar :)