How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri lenfoma olabilirmiyim :(

Ciceklerdesolar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
122
11
68
33
Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım kendimi bildim bileli boynumda ve kasıklarımda kitleler var 2 ser tane hiç gitmedim doktora faka dün sabah koltuk altındada olduğunu farkettim ve göğsümde de fakat bunlar ağrılı diğerlerinde ağrı yok p.tesi icin randevu aldım çok korkuyorum lenfoma dışında ne olabilir :(

Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım kendimi bildim bileli boynumda ve kasıklarımda kitleler var 2 ser tane hiç gitmedim doktora faka dün sabah koltuk altındada olduğunu farkettim ve göğsümde de fakat bunlar ağrılı diğerlerinde ağrı yok p.tesi icin randevu aldım çok korkuyorum lenfoma dışında ne olabilir :KK43:
Ya cnm bendede kitleler var gittinmi doktora bende lenfomayim diye cok korkuyorum

Ya cnm bendede kitleler var gittinmi doktora bende lenfomayim diye cok korkuyorum
toplamda yaklaşık 10 tane kitle var fakat korkacak bir şey yok dedi dr. 1ay sonra kontrol demişti fakat gidemedm malesef haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum umarım sizinde temiz cikar allah safi adıyla şifa versin

toplamda yaklaşık 10 tane kitle var fakat korkacak bir şey yok dedi dr. 1ay sonra kontrol demişti fakat gidemedm malesef haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum umarım sizinde temiz cikar allah safi adıyla şifa versin
Ben bir tane boynumda vardi 8 ay once dr gittim bsey yok dedi o kitle ne büyüdü ne küçüldü sonra sağ kulak arkamda iki tane yanyana cikti yavas yavas buyudu bide sag koltuk altimda ufak bisey var inan dr gitmeye korkuyorum baska sikayetim yok bu kitleler uzuyo beni benim kitleler ağrisiz

Back