Onkoloji - Kanser ve Türevleri Lenflerde şişlik?

hhhy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3
0
16
Ankara
Merhaba kızlar. Benim lenflerim yaklasık 4-5 ay önce şişti. Grip olmuştum çok ağır. O kadar zaman geçmeyince doktora gittim. Hematolojiye sevk etti kan testi ve ultrason istediler. Ufacık kaşıdığım yer nokta nokta kanıyor. Kemik ağrılarım var. Ateşim hafif yükseliyor. Kan testimde hemoglobin sınırda çıktı onun dışında değerlerim normal. Ultrasonda 1-1.5 cm arasında bir çok lenf nodu tespit edildi. Fakat patolojik değil yazmışlar sonuca. Detaylı kan testim henüz çıkmadı ama kanser olmaktan çok korkuyorum. Benimle aynı şikayetleri olan benzer şeyler yaşayanlar yardımcı olabilirler mi lütfen? Cumartesi doktora sonuç göstereceğim ama bekleyemiyorum fikir verebilir misiniz?

Merhaba bende aynı dediklerini yaşadım şu haftada fakat benim sol tarafta iki tane 8×2 ve birkactane sag tarafta 9×25 boyutlarında bendede patolojik bir sey yok tiroitte yok Hematolojiya gideceğim en yakin zamanda kanım pihiti cikti bilen arkadaslarin yardimi lazimmm...

Merhaba bende 1 aydir aynı seyleri yaşıyorum fakat benim 8×2 , 9×25 , 3×20 boyutlarında değişen reaktif ve her iki yandada cok fazla lenf nodu izlenmis kanım pıhtılı çıktı alakasi var mı bilmiyorum hematolojiye sevk etti benide en kisa zamanda gideceğim gittiysen haberlerini bekliyorum cok geçmiş olsun sanada. Yaşayan bilen arkadaşlar bilgi verebilirse cok iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…