- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve iyi dilekleriniz için.Doktor sanırım ultrasondan sonra karar verecek çünkü bir şey söylemedi sadece muayene edip ilaç yazdı.Allah ablacığınıza ve anneciğinize şifalar versin inşallah.Allah’ın dediği olur ben her ihtimale hazırladım kendimi.Lenf nodülü diyince hemen girerim konuya hiç kaçırmam çünkü erken teşhis herzaman iyidir. Nodülü alacaklar mı? Yoksa ilaçla eritmeyi mi hedefliyorlar ?
Şimdi iki durumda olabilir kendinizi buna hazırlayın öncelikle. Lenf sistemimiz biz hastalandığımızda vücudumuzun savunmaya geçmesidir. Yani kitle iyi huyluysa muhtemelen bir iltihap vs gibi rahatsızlığınız nedeniyle şişmiştir. Kötü huyluysa ne yazıkki lenfoma teşhisi koyarlar oda kendi içinde 2 çeşidi olan bir kanser türü
Ablam 2005'te lenfoma teşhisi konulup hala ara ara yoklayan bu sınavıyla yaşıyor. Annemse sadece şiştiği için hiç birşey çıkmayanlardan.
Umarım sizinkide anneminki gibi hiç birşeydir. Ve öylece hayatınızdan geçip gider
Desteğe ihtiyacın olursa her türlü yanında olmaya çalışırım canım. Allah yardımcın olsun. ❤Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve iyi dilekleriniz için.Doktor sanırım ultrasondan sonra karar verecek çünkü bir şey söylemedi sadece muayene edip ilaç yazdı.Allah ablacığınıza ve anneciğinize şifalar versin inşallah.Allah’ın dediği olur ben her ihtimale hazırladım kendimi.
Sizede çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versincok gecmis olsun hemen en kötüyü düsünmemek lazim, önce ultrason sonra mr ve gerek görülürse biyopsi istenir, daha hic bi sey belli degil canini skma, benzer durumlari yasiyorum ben de.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDesteğe ihtiyacın olursa her türlü yanında olmaya çalışırım canım. Allah yardımcın olsun. ❤
Sizede çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versinevet hemen kötümser olmamak lazım çok haklısınız ama ben yinede her ihtimale hazırladım kendimi kabullenebilmek adına.Allah kimseyi şifasız bırakmasın
Çok teşekkür ederimBu fikrim yok, gecmıs olsun demeye geldim
Çok sağolunEvet cok gecmiş olsun. Hersey insanlar için,ama inşallah kortugunuz gibi olmazacil sifalar olsun şimdiden
İnşallah tertemiz çıkar her şeybenim de sol mememde bi solid kitle var 3 ay sonra yine gel bakalim dedi doktor, insan endiseleniyor haliyle, umarim ikimizin de biseyi yoktur canim.
İnşallah tertemiz çıkar her şey
Yarın doktordan sonra yazacağım :)insaallah =) yaz buraya gelismeleri merak ederim ben
Çok teşekkür ederimİnşallah basit bir şeydir,geçmiş gitmiş olsun inşallah. ♥
Çok teşekkürlerÇok çok geçmiş olsun. İnşallah küçülür geçer biter tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?