• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lenf Nodülü

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.572
108
İyi akşamlar hanımlar..
Sağ omzumun içinde bi kitle fark ettim birkaç gün önce.Doktora gittim lenf nodülü dedi.İlaç yazdı ama ilacın prospektüsünü okuduğumda penisiline alerjisi,hassasiyeti olanlar kullanmasın diye yazıyordu.Bende de penisilin alerjisi var.Yarın ultrason çekilecek ancak o zaman doktora ilacı bildirebileceğim.Ve bir de durumu öğreneceğim.Çok sıkıntılı hissediyorum.Daha önce MR’a girme korkusu yaşıyordum burda keşke 100 kere MR’a girsem saatler sürsede şu sıkıntıyı yaşamasam diyorum.Bir yerde de olacağı varmış diyorum.
Daha önce lenf nodülü teşhisi koyulan var mı?Ben bu süreçte yalnızım.Ailem dahil kimseye söylemedim onlardan farklı şehirdeyim.Annemle 2 aydır hiç konuşmadık babamı telaşlandırmak istemedim.Abimle yengeminde bebeği olacak bebişe oda hazırlıyorlar onun heyecanı ve mutluluğu var gölge düşürüp üzmek istemedim.Kitlenin kötü huylu çıkması kanser midir mesela en çok bunu merak ediyorum.
Şimdiden hepinize teşekkürler sağlıklı günler dilerim. 🦋

🙋🏼‍♀️ Lenf nodülü diyince hemen girerim konuya hiç kaçırmam çünkü erken teşhis herzaman iyidir. Nodülü alacaklar mı? Yoksa ilaçla eritmeyi mi hedefliyorlar ?
Şimdi iki durumda olabilir kendinizi buna hazırlayın öncelikle. Lenf sistemimiz biz hastalandığımızda vücudumuzun savunmaya geçmesidir. Yani kitle iyi huyluysa muhtemelen bir iltihap vs gibi rahatsızlığınız nedeniyle şişmiştir. Kötü huyluysa ne yazıkki lenfoma teşhisi koyarlar oda kendi içinde 2 çeşidi olan bir kanser türü 😔
Ablam 2005'te lenfoma teşhisi konulup hala ara ara yoklayan bu sınavıyla yaşıyor. Annemse sadece şiştiği için hiç birşey çıkmayanlardan.
Umarım sizinkide anneminki gibi hiç birşeydir. Ve öylece hayatınızdan geçip gider 🤲

🙋🏼‍♀️ Lenf nodülü diyince hemen girerim konuya hiç kaçırmam çünkü erken teşhis herzaman iyidir. Nodülü alacaklar mı? Yoksa ilaçla eritmeyi mi hedefliyorlar ?
Şimdi iki durumda olabilir kendinizi buna hazırlayın öncelikle. Lenf sistemimiz biz hastalandığımızda vücudumuzun savunmaya geçmesidir. Yani kitle iyi huyluysa muhtemelen bir iltihap vs gibi rahatsızlığınız nedeniyle şişmiştir. Kötü huyluysa ne yazıkki lenfoma teşhisi koyarlar oda kendi içinde 2 çeşidi olan bir kanser türü 😔
Ablam 2005'te lenfoma teşhisi konulup hala ara ara yoklayan bu sınavıyla yaşıyor. Annemse sadece şiştiği için hiç birşey çıkmayanlardan.
Umarım sizinkide anneminki gibi hiç birşeydir. Ve öylece hayatınızdan geçip gider 🤲
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve iyi dilekleriniz için.Doktor sanırım ultrasondan sonra karar verecek çünkü bir şey söylemedi sadece muayene edip ilaç yazdı.Allah ablacığınıza ve anneciğinize şifalar versin inşallah.Allah’ın dediği olur ben her ihtimale hazırladım kendimi.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz ve iyi dilekleriniz için.Doktor sanırım ultrasondan sonra karar verecek çünkü bir şey söylemedi sadece muayene edip ilaç yazdı.Allah ablacığınıza ve anneciğinize şifalar versin inşallah.Allah’ın dediği olur ben her ihtimale hazırladım kendimi.
Desteğe ihtiyacın olursa her türlü yanında olmaya çalışırım canım. Allah yardımcın olsun. ❤

cok gecmis olsun hemen en kötüyü düsünmemek lazim, önce ultrason sonra mr ve gerek görülürse biyopsi istenir, daha hic bi sey belli degil canini skma, benzer durumlari yasiyorum ben de.

cok gecmis olsun hemen en kötüyü düsünmemek lazim, önce ultrason sonra mr ve gerek görülürse biyopsi istenir, daha hic bi sey belli degil canini skma, benzer durumlari yasiyorum ben de.
Sizede çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin 🌷 evet hemen kötümser olmamak lazım çok haklısınız ama ben yinede her ihtimale hazırladım kendimi kabullenebilmek adına.Allah kimseyi şifasız bırakmasın

Sizede çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin 🌷 evet hemen kötümser olmamak lazım çok haklısınız ama ben yinede her ihtimale hazırladım kendimi kabullenebilmek adına.Allah kimseyi şifasız bırakmasın

benim de sol mememde bi solid kitle var 3 ay sonra yine gel bakalim dedi doktor, insan endiseleniyor haliyle, umarim ikimizin de biseyi yoktur canim.

Güncelleme:
İyi günler çok sevgili hanımlar doktordan çıktım şimdi.Ultrason çektiler.5 mm çapındaymış.Doktor yeni bir ilaç yazdı ve 2 hafta içinde nodülde herhangi bir küçülme olmazsa biyopsi yapacağını söyledi.Desteklerini ve bilgilerini esirgemeyen tüm hanımlara sevgiler :KK68: sağlıklı günler dilerim:KK55:

Back
X