Kitle kuşkusu varsa tekrar biyopsi önerilmişMerhabalar 4yil önce hamilelikle baslayan tiroid sıkıntısı derken en son lenf nodlarimda büyüme olduğu anlaşıldı ablamda tiroid kanseri ve lenf baskısı yüzünden ameliyat olmuştu kulak Burun Boğaz hastalıkları Biyopsi istedi sonuç çıkmış ama doktor iki hafta yok bilginiz varmı acaba yanlış anlamadiysam yinemi biyopsi alinacakEki Görüntüle 3383263
Biyopsi olmadan önceki usg sonucunu da paylaşır mısınız. Biyopsi olmadan önce de takipte miydiniz lenf içinMerhabalar 4yil önce hamilelikle baslayan tiroid sıkıntısı derken en son lenf nodlarimda büyüme olduğu anlaşıldı ablamda tiroid kanseri ve lenf baskısı yüzünden ameliyat olmuştu kulak Burun Boğaz hastalıkları Biyopsi istedi sonuç çıkmış ama doktor iki hafta yok bilginiz varmı acaba yanlış anlamadiysam yinemi biyopsi alinacakEki Görüntüle 3383263
Ultrason sonuçları varBiyopsi olmadan önceki usg sonucunu da paylaşır mısınız. Biyopsi olmadan önce de takipte miydiniz lenf için
Paylaşır msınızUltrason sonuçları var
Evet 3yildir önce tam anlam veremediler tiroid dendi nodül dendi en son lenf dendi ama sanırım nodulde var KBB.dok onlar için endoklin demiştiBiyopsi olmadan önceki usg sonucunu da paylaşır mısınız. Biyopsi olmadan önce de takipte miydiniz lenf için
Siz lenf biyopsi değil de nodül için biyopsi olmuş olabilir misiniz bende lenf biyopsi oldum ama sizin lenf sıkıntılı tarıflenmemişEvet 3yildir önce tam anlam veremediler tiroid dendi nodül dendi en son lenf dendi ama sanırım nodulde var KBB.dok onlar için endoklin demişti
Yok lenf nodu için alındı antibiyotik kullandığım halde büyüdü bu yüzden istendiSiz lenf biyopsi değil de nodül için biyopsi olmuş olabilir misiniz bende lenf biyopsi oldum ama sizin lenf sıkıntılı tarıflenmemiş
Isminiz görünüyor belki düzenlemek istersiniz. konunuzla ilgili bilgi sahibi degilim bunun icin yazdim, gecmis olsunÜç aylık pasyastim umarım olmuştur
Eki Görüntüle 3383416
Evet fark ettim ama silemedimIsminiz görünüyor belki düzenlemek istersiniz. konunuzla ilgili bilgi sahibi degilim bunun icin yazdim, gecmis olsun
Gözüküyor mu hala acaba sildim mi bilmiyorumIsminiz görünüyor belki düzenlemek istersiniz. konunuzla ilgili bilgi sahibi degilim bunun icin yazdim, gecmis olsun
Eklentilerde hala görünüyor.Gözüküyor mu hala acaba sildim mi bilmiyorum
Merhaba sizden neden biyopsi almışlardı tarifi sıkıntılı değilse öğrenebilir miyim acabaSiz lenf biyopsi değil de nodül için biyopsi olmuş olabilir misiniz bende lenf biyopsi oldum ama sizin lenf sıkıntılı tarıflenmemiş
Antibiyotik kullandığım halde büyüyünce istendiMerhaba sizden neden biyopsi almışlardı tarifi sıkıntılı değilse öğrenebilir miyim acaba
Tabiki. Ben emzirirken lenf bezimden şüphelenmişlerdi ama temiz geldiMerhaba sizden neden biyopsi almışlardı tarifi sıkıntılı değilse öğrenebilir miyim acaba
Nerenizde vardı acaba lenflerTabiki. Ben emzirirken lenf bezimden şüphelenmişlerdi ama temiz geldi
Çok geçmiş olsun peki temiz mi şimdi ne dedilerAntibiyotik kullandığım halde büyüyünce istendi
Heryerimde var yanak dahil koltuk altı boyun. Yıllardır takip altındaydım artık sıkıldım bazı doktorlar kötüye dönmez diyorNerenizde vardı acaba lenfler
Evet biyopsi temiz sonraki usg lerde reaktif geliyorÇok geçmiş olsun peki temiz mi şimdi ne dediler