- 22 Mart 2025
- 6
- 1
- 1
- Konu Sahibi cemilesahin_eski
-
Merhaba canım bende de lenf nodülü vardı takipliydi.7-8sene önce falan.sonra anksiyete falan gelince bıraktım takibibende de dış sorunu olmuştu.buyuk ihtimalle seninde disden kaynaklaniyor.yada grip gibi şeylerde yapıyor.hareket ettiği için dış ve grip sorunun olduğu için yüksek ihtimalle normal şeyler.icin rahat etsin istiyorsan doktor kontrolunu yaptır.
Merhaba onlar herseyden sisebilirler korkmayın bazen neden olduğunu dahi anlayamazsiniz küçük bir enfeksyondan dahi sisebilirler ve hiç inmeyebilirler bu sizi korkutmasın benimkiler hala duruyor çekirdek gibi üstelik 3 kutu yüksek dozda antibiyotiklere rağmen hiç inmediler yani korkulacak birşey yok bazen hareketli bazen hareketsizler eğer vucudunuzda gece terlemeleri ani kilo kayıpları sırt agrilari nefes darlığı öksürük ateslenmeler aşırı halsizlik gibi belirtiler varsa ve bunlar uzun süredir devam ediyor ve şiddetleniyorsa o ayrı ama ben tehlikeli bir durum olmadığını düşünüyorum muhtemlen enfeksiyondan siz yine de KBB ye gidip bir muayene ettirin ama onlar şişip öylede kalabilirler benimkiler de öyle kaldı mesela hatta arada hastalandığımda felan daha da şişer örneğin çenemin altında var bir tane dişimin altında kanal tedavisi yaptırmıştım o kısma inanılmaz şişti ve ağrıdı ama zamanla ağrısı geçti ve eski küçük şiş haline döndü yani onlar vücudumuzu korumaya çalışıyorlar immün sistemin askerleridir . Korkacak endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum iki senedir var bende takibe dahi gitmiyorum artık arada elimle kontrol ederim anormallik hissetmedigim için aylar önce takip usg gitmeyi bıraktım İçinizin rahat etmesi açısından usg cekitrmeniz iyi olabilir. Eğer bu iş okb seviyesine geldiyse bir psikiyatri uzmanı ile görüşmeniz daha doğru olacaktır. Geçmiş olsun
Canim bazen disciler bile farkedemiyor sorunu.kbb giittigimde dişçiye gidin dedi.disci röntgen istedi bişey yok dedi.kaplamali dişin altı gozukmuyormus meğer.ben ağla ağla.dis de değilse neYani bişeyden şişmişler öyle mi kalmışlar abla psikolojim çok kötü oldu ya kafama takmaktan okul iş güç hiç bişeye odaklanamıyorum, mesela alerjim yeni yeni geçiyor şuan grip halimde dün sahurda alerji ilacı içtim biraz daha iyiyim şuan bugün. Anlık böyle enfeksiyon durumlarında şişiyor evet ama benim ortada enfeksiyonda yokken o halde kalınca yani tamamen kaybolmayınca kafama takılmıştı. Dişçiyede göründüm dediğim gibi dişlerimde bazen ufak sızılar oluyor ama genelde 1-2 gün sürecek kadar ağrı nadir oluyor 2-3 ayda bir belki doktor filmde normal çıkıyor ağrı yoksa çekmeye gerek yok demişti neyden kaynaklı şişip öyle kaldı hiç bi fikrim yok yada çok önceden beri vardı ben mi yeni farkettim onuda bilmiyorum, Ramazan'dan sonra doktora ne olur ne olmaz görüneyim diyorum abla çok teşekkür ederim yorumun için.
Canim bazen disciler bile farkedemiyor sorunu.kbb giittigimde dişçiye gidin dedi.disci röntgen istedi bişey yok dedi.kaplamali dişin altı gozukmuyormus meğer.ben ağla ağla.dis de değilse nesonra ben sakiz cignerim çokça sakız kaplamali dişime yapıştı ve çıktı.kaplamanin altındaki dış çürümüş.onu temisledikten sonra azaldı.bazen yine olduguda oldu.ama seninkide büyük ihtimalle dış kulak alerji ve griple alakalı.nar suyuda içtim ben .sanada tavsiye ederim.doktor randevusu olusturana kadar günlük 1bardak nar suyu icebilirsin.
Valla hiç bilmiyorum ki abla psikolojim alt üst oldu resmen şuan mesela alerjim grip halim yeni geçti boğazımın ağrısıda yeni yeni geçiyor ben dokundum diye mi çok elledim diyemi yoksa psikolojik kafama takılıyor diye mi bilmiyorum dolgun dolgun hissediyorum orayı ya bide şöyle mesela ben yanağıma doğru çeneme doğru getirip tutup boyutuna bakmaya çalışıyorum ama tam hafif tutunca aşağıya boynuma doğru kaysın diye serbest bırakınca boyutu daha küçük etimle beraber tutuyorum diye mi büyük geliyor bana acaba boyutu onuda anlmış değilimGecmis olsun canım diğerleri yapabilir ama refluyu pek sanmiyorum
Boğaz agrin yeni gecmis bence normal yasadiklarinValla hiç bilmiyorum ki abla psikolojim alt üst oldu resmen şuan mesela alerjim grip halim yeni geçti boğazımın ağrısıda yeni yeni geçiyor ben dokundum diye mi çok elledim diyemi yoksa psikolojik kafama takılıyor diye mi bilmiyorum dolgun dolgun hissediyorum orayı ya bide şöyle mesela ben yanağıma doğru çeneme doğru getirip tutup boyutuna bakmaya çalışıyorum ama tam hafif tutunca aşağıya boynuma doğru kaysın diye serbest bırakınca boyutu daha küçük etimle beraber tutuyorum diye mi büyük geliyor bana acaba boyutu onuda anlmış değilim
Galiba öyle abla çünkü soldaki hafif indi gibi hissediyorum bide psikolojik kafama takılıyor galiba çünkü dolgunluk hissi orayı ellemeye başlayınca kafama tekrar takılınca olduBoğaz agrin yeni gecmis bence normal yasadiklarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?