Lenf bezi

Kelebek040225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
173
100
48
Arkadaslar merhaba. 2 ay once koltuk altimda bir sislik ve agri oldugunu farkettim. Agri koluma vuruyordu. Doktora gittim enfeksiyon olabilir dedi antibiyotik verdi. Agri gecti ama sislik gecmedi. 1 ay sonra tekrar agri oldu tekrar baska bir doktora ciktim. Ultrason cektirdim doktor kıl kökü enfeksiyonu var onemli bisey yok dedi ve yine antibiyotik ve krem verdi. Simdiyse tekrar agri oluyor ve bu sislik bir turlu gecmiyor. Aranizda kil koku enfeksiyonu olup bu tür bezesi gecmeyen var mi acikcasi lenfoma olcak diye cok korkuyorum aglayarak yaziyorum suan mesajı .

Bende de aynısı oldu. Benim ilk oldu yalnız.
Gittiğim cerrah kronik bu dedi. Yani devam eder belli aralıklarla dedi.
Düzeyine göre müdahalede bulunuyorlarmış.
Misal iltihabı boşaltmak
Ya da plastik cerrahi o kısmı kesip alıyormuş göğüs kısmının oralardan da yama yapıyormuş.

Tavsiyem bir süre ağda yapmamanız ve deodorant parfüm kullanmamanız.

cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz bugun tekrar doktora gidicem ben de inşallah sizin doktorunuz gibi net bir aciklama yapar. Aslında jiletle aliyordum ağdaya gecmeyi düşünüyordum ama bilemedim simdi

Bende de şişlik var yazdan beri, 2 doktora gittim, yağ bezesi dediler. Tekrar kontrole gideceğim. Insan korkuyor, sizi anlıyorum.
bu benim gidecegim 4.doktor olucak bugün ameliyattaymis yarina gidicem insallah ilk doktorum bezeyi gormedi bile sislik yok dedi yolladi 2.si kolunu zorlamissin ultrasona gerek yok dedi 3.su beze var kil koku iltihabi olmus dedi agri gecti ama sislik ayni ben de napicagimi bilemedim hastalik hastasi oldum artık heralde o sislik gecmeden bana rahat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…