• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lenf bezi şişmesi

Ayyyyyssssseguull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
17
6
36
26
Kızlar yardım edin 2 yaşındaki oğlumun çene altında şişlik vardı hastaneye götürdüm lenf bezi şişmesi dedi en büyüğü 34 mm çıktı antibiyotik verdi aradan 3 4 ay geçti hala inmedi biraz küçüldü ama şişlik var cuma günü yine goturcem ama çok korkuyorum bişey vardır diye böyle bişey başınıza geldi mi nolur yazin

Kızlar yardım edin 2 yaşındaki oğlumun çene altında şişlik vardı hastaneye götürdüm lenf bezi şişmesi dedi en büyüğü 34 mm çıktı antibiyotik verdi aradan 3 4 ay geçti hala inmedi biraz küçüldü ama şişlik var cuma günü yine goturcem ama çok korkuyorum bişey vardır diye böyle bişey başınıza geldi mi nolur yazin
Çok geçmiş olsun oğlunuzun doktora götürdünüz mü durumu nasıl şuan cnku bnm oğlumun da var

Ultrason çektirin bu gibi durumlarda.Devlet hastahanesi inde sıra geç gelebilir özele giderseniz aynı gün çektirebilirsiniz.Görüntüleme yapmadan yorum yapmak zor

Bilgi verebilirmisiniz acaba götürdünüzmü dra aynı sorun bizdede var artık kafayı yiycek duruma geldim 1.5 senedir bizdede var

Ayşegül hanım son durumunız nedir acaba bilgi verirmisiniz lütfen

Benım oğlumunda enfeksiyon olunca şişiyor daha sonra küçülüyor, yıne buyuyo dr demiştiki küçülmesi için hıç enfeksiyon gecirmemesi gerekir. Çoğu cocukta vardır önemi yok dedi

Back