- 18 Nisan 2022
- 14
- 4
- 28
- Konu Sahibi senaprlkts
Merhaba herkese ben başıma gelen bi olaydan bahsetmek istiyorum burdaki yorumları okuyunca herkesin başına geldiğini gördüm ve rahatladım bundan 2 hafta önce gribal bi enfeksiyon geçirdim onun öncesinde fananjit be sürekli bogazım şişip iniyordu tekrar grip oldum ve bogazım şişti dahiliye gittim bogazımda ki şişlikler için ultarasonla bakıldı büyüklükleri anormaldi hemotolaga yönlerdirdi tanıdığımız bi hemetolog vardı biyopsi istedi geç olunca tedbir amaçlı pet ct çektirelim dedi çektirdm ve doktor raporu görmeden görüntüye bakarak yüzde 80 enfeksiyon olduğunu söyledi raporum da böyle yazmıyordu ama sonrasında KBB ye gittim antibiyotik verdi ve şişlik küçülmeye başladı şuan hala şiş ama antibiyotik kullanıyorum ve bi kaç Prof. Dr gittim CD görüntümü izledi ve yüzde 80 enfeksiyon kaynaklı olduğunu söyledi ama hala içim rahat degil 26 sında biyopsi olucam patoloji için parça almıyo dr gerek görmüyor ve sürekli elim bogazımda psikolojim çok bozuldu napcam gerekiyor yaşayan başka arkadaşlarım varsa cevap verebilirler mi çok korkuyorum