- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyunca yazarim insAllahAfilim92 K Karabiberim123 C cansu_tr K Khvekokusu20 Dil-i bitab az da olsa sizlerde destek olur musunuz?
Bende yardımcı olmak isterim ama adetliyken okunabiliyor mu?
Malesef daha yeni oldım, inşallah yetişebilirsem okurum Allahım kabul etsin bu mübarek günlerin hürmetineBittikten sonra okursan sevinirim canım☺
Malesef daha yeni oldım, inşallah yetişebilirsem okurum Allahım kabul etsin bu mübarek günlerin hürmetine
Yanlış anlamayın hassas bir niyetiniz var incitmek istemem ama bu zikrin kaynağı nedir? Ben mi bilmiyorum diye araştırdım ama hiçbir sağlam dayanağı yok. Yoksa ben de yardımcı olmak isterim ama neye varacağını bilmediğim bir duaya amin diyemem. Şöyle ki "lem yelid" dogurmadi demek. Allah korusun bunu 70 bin kere tekrar etmek dua yerine geçip de dogurmadiyi destekleyip dogurmamasina bile sebep olabilir. Edeceğimiz dualara dikkat etmemiz gerekir. Arapça olarak dogurmadi demek yerine Türkçe olarak rabbim bana da hayırlı evlat nasip et diye dua etseniz insanlar sizin için bu duayı etse daha faydalı olacağını düşünüyorum. Ben de sizin için böyle dua edeceğim. Ama sırf Arapça veya bir sayıyla eşleştirilmiş olması birilerinin bunu ortaya atmış olması dayanaksız bir şekilde size bir fayda sağlamaz belirtmek istedim. Ama farklı dualar tabii ki var Allah'ın isimleriyle yapılan onları zikir olarak cekebilirsiniz veya Ali İmran 38 di galiba Hz. Zekeriya nin evlat istediği duası. O ayeti sürekli okuyabilirsiniz. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.
Bu duayı ilk kez duydum canım lem yelid duası diye mi geçiyor.yani devamı var mı? Yoksa sadece lem yelid şeklinde mi tesbih yapılacak
Ben okurum canım çalışmadığım için evdeyim hep hamileliğim yeni diye iş de yapmıyorum o yüzden boşum hep kaç tane okunacakKızlar müsait olduğunuzda duama destek olurmusunuz başta bir kere besmele sonra sadece “lem yelid” okunacak.
M Mirac440
B Bademmm388
N neeoglakmigeliyor
K KurkmantoluS