• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekenme

Mavissannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
111
46
13
35
Kizlar adetim 3 gun gecikti ve bugun bir kac damla pembesi kahve rengi lekelenme olldu ve bitti sizce gebelik olabilir mi 🤔

Üstüne görme deniyor buna. Eger devami gelmezse test yapın. Insallah gönlünüze göre olur herşey
Cok sagol canim dahaonce hic boyle birsey yasamadim adet donemlerimde ilk gun daha az geliyordu ama boyle degil tabi bir kac saate normal gelmeye basliyordu bugun sabah bir kac damla ondan sonra tertemiz kaldim insallah rabbim nasip etti ☺️

Cok sagol canim dahaonce hic boyle birsey yasamadim adet donemlerimde ilk gun daha az geliyordu ama boyle degil tabi bir kac saate normal gelmeye basliyordu bugun sabah bir kac damla ondan sonra tertemiz kaldim insallah rabbim nasip etti ☺
Elinizde test yok mu yapın yarin sabah yada alıp yapın. Insallah vardır dua edicem size. Ve tüm isteyen herkese de versin rabbimm insallahhh

Elinizde test yok mu yapın yarin sabah yada alıp yapın. Insallah vardır dua edicem size. Ve tüm isteyen herkese de versin rabbimm insallahhh
Malesef yok yarinda gelmezse alip yapicam 9 aydir ugrasiyoruz ve artik hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum guzel dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim sana kalbinde ne varsa onu nasip etsin canim

Malesef yok yarinda gelmezse alip yapicam 9 aydir ugrasiyoruz ve artik hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum guzel dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim sana kalbinde ne varsa onu nasip etsin canim
Allah razı olsun cok teşekkür ederim. Rabbim bu yolda kimseyi sınamasın. Ama sınıyorsa da vardir bir bildigi sabredin. Benim evlendigimde 1 seneye yakin olmamisti 10 ay falan sonra nasip oldu. Hersey kader kısmet

Back