Lekeler, Çiller Lekeli ciltler için güneş koruyucu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cerenicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
239
1
Burada birçoğumuz lekeli ciltlerden sikayetciyiz. Ben de yüz için iğneli epilasyona giden biri olarak kısa süreli lekelenmeler yaşıyorum ve hassas bi cilde sahibim. İğneli epilasyon sonrası güneşe maruz kalmak çok ciddi lekelenmelere sebep oluyormuş, bana kaliteli ve sivilcelenmeye, yağlanmaya yada maske gibi bembeyaz durmaya sebep olmayan bi ürün tavsiye edebilirmisiniz?

özellikle babe ve daylong arasında kaldım ben. Babe yüz için oilfree 50 faktör, ve daylong actinica.

cilt lekesi problemi olan arkadaşlar koruyucu kullanmıomuusnz yüzünüze güneşe çıkmadan yahu? güneş iyice yüzünü göstermeye başlamışken hemen yanıtlarsınız diye düşünüodum

sebamed de kullanıyordum ama yüzüm birtürlü emmediği için kullanmıyorum

yves rocherin koruyucusu güzel leke yapmıyo ve bitkisell...bundan önce la roche posay anthelios extrem 50+ kullanmıştım o dagüzel bir ürün dermatolojik.Onu da tavsiye ederim.Ama ürünelri mutlaka güneşe çıkmadan 20 dk önce sürüp emilimini sağlayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…