Markası ne acabaToz leke cikaricilar gayet basarili bence yag lekesini cikaran onu da cikarir diye dusunuyorum.
Vanish en ucuzundan almıstım hem de ben gayet memnun kaldim.Markası ne acaba
Ay bende alıyım tesekkur ederım canım :)Vanish en ucuzundan almıstım hem de ben gayet memnun kaldim.
Oyle bekliyor yaniLeke cikariciyi kuru camasira döküp kirli sepetine atiyorum yikaninca cogu gitmis oluyor
Normal deterjan mı canımAriel bütün lekeleri çıkarıyor-du son aldığım paket pek çıkarmadı ama niye öyle oldu bilmiyorum.
Evet yikanana kadar bekliyorOyle bekliyor yani
Evet normal deterjan.cocuklar üstünü ne yaparsa yapsın her şeyi çıkartıyor.Normal deterjan mı canım
cosla vanish gayet iyi cikariyorKızlar merhabaa.. 2 buck yasında bı kızım var malesef kıyafetınden hıc lekesi eksık olmaz. Ben bu lekeleri cıkaramıyorum. Mesela gecen susledım püsledim dısarı cıkardım hop gıttı camurun ıcıne dustu pantolonu camur oldu eve de hemen donemedım kurudu leke vede cıkmadı. Onerılerinizi beklıyorum
A 101 bimde satılan aspirinKızlar merhabaa.. 2 buck yasında bı kızım var malesef kıyafetınden hıc lekesi eksık olmaz. Ben bu lekeleri cıkaramıyorum. Mesela gecen susledım püsledim dısarı cıkardım hop gıttı camurun ıcıne dustu pantolonu camur oldu eve de hemen donemedım kurudu leke vede cıkmadı. Onerılerinizi beklıyorum
Bende kullanıyorum ıse yaramıyor kı aynı duruyo leke :)Evet normal deterjan.cocuklar üstünü ne yaparsa yapsın her şeyi çıkartıyor.
Artık farz oldu ıster ıstemez her kıyafetınde var bıse :)cosla vanish gayet iyi cikariyor
Sıkıp makıneye mi atıyosunuzA 101 bimde satılan aspirineşim fırında çalışıyor bütün lekeleri onunla çıkarıyorum gerisini siz düşünün
Işte diyorum ya o da bozdu galiba.benim de cikarmiyo eskisi gibiBende kullanıyorum ıse yaramıyor kı aynı duruyo leke :)
Evet canım lekenin üstüne sıkıyorum makineye atıyorumSıkıp makıneye mi atıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?