• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelerrr

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kızlar merhabaa.. 2 buck yasında bı kızım var malesef kıyafetınden hıc lekesi eksık olmaz. Ben bu lekeleri cıkaramıyorum. Mesela gecen susledım püsledim dısarı cıkardım hop gıttı camurun ıcıne dustu pantolonu camur oldu eve de hemen donemedım kurudu leke vede cıkmadı. Onerılerinizi beklıyorum 😊

Toz leke cikaricilar gayet basarili bence yag lekesini cikaran onu da cikarir diye dusunuyorum.

Leke cikariciyi kuru camasira döküp kirli sepetine atiyorum yikaninca cogu gitmis oluyor

Ariel bütün lekeleri çıkarıyor-du son aldığım paket pek çıkarmadı ama niye öyle oldu bilmiyorum.

Kızlar merhabaa.. 2 buck yasında bı kızım var malesef kıyafetınden hıc lekesi eksık olmaz. Ben bu lekeleri cıkaramıyorum. Mesela gecen susledım püsledim dısarı cıkardım hop gıttı camurun ıcıne dustu pantolonu camur oldu eve de hemen donemedım kurudu leke vede cıkmadı. Onerılerinizi beklıyorum 😊
cosla vanish gayet iyi cikariyor

A 101 bimde satılan aspirin 😁😁😁 eşim fırında çalışıyor bütün lekeleri onunla çıkarıyorum gerisini siz düşünün 😁😁

Back