Lekeler, Çiller lekelerime çözüm lütfen

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

76mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
3
0
21 yaşında bir anneyim beyaz tenliyim yüzümde ne olduysa aniden bıyık bölgemde leker çıktı daha önce herhangi bir kozmetik ürünü kulanmayan ben şimdi yatırmımı kapatıcıllara kremlere yapıyorum ama sonuç alamıyorum lütfen hanımlar yardım edin

lekelerin en büyük sebebi güneş ve hamileliktir. Size tavsiyem eczanelerde satılan ve sağlık bakanlığı onaylı SABRİL marka leke kremi ve C vitaminli scrub olacaktır. C vitaminli scrub ı haftada en fazla 2 kere banyo esnasında yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayıp durulayın. Bu işlem ölü hücreden oluşan keratinleşmiş deriyi atmanızı sağlar. Leke kreminizi hergün düzenli olarak sabah-akşam cildinize uygulayın. Yaklaşık 30 günde lekeleriniz % 64 oranında açılacaktır. Aynı sorunla tekrar tekrar karşılaşmamak için yaz-kış koruma faktörlü bir güneş kremi kullanmayı asla ihmal etmeyin. Sabril marka ürün ciltte soyma işlemi gerçekleştiren salisilik asit ve türevi içermediğinden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sabril Sağlık & Kozmetik

bendede akne lekeleri var.. tempo fresh diye leke kremi varmış bayaa etkiliymiş 24 tl.. ermiş aktar üretiyomuş.. ben onu kullanmayı düşünüyorum.. sende bi araştır istersen...

Canım öncelikle geçmiş olsun lekelerin için.Ben de çok açık ten renkli biri olarak sana tavsiyem öncelikle bir dermatolağa gitmen devlet hastanelerinde cildiye diye geçiyor zaten randevu alıp gidersen sıkıntı da çekmezsin.Kapatıcılara,fondötenlere vereceğin parayı en azından doktorun verdiği ilaca verirsin(zaten lekeler için çok fazla krem yok olanların da fiyatları gayet uygun)en azından için rahat eder.

koltuk altımda kararma vardı akşamları expigment 4 ile acnelyse i karıştırıp sürdüm sabah da sabril papatyalı leke açıcı kremi kullandım ve 3 hafta geçmeden inanılmaz beyazlaşma oldu

leke için makyaj blogları hep clinique even better dark spot corrector'u öneriyor. biraz pahalı ama eğer değecekse alınabilir. bunun dışında doktorların da sıkça tavsiye ettiği bakım markası olan biodermanın white objective serisi denenebilir. onunla ilgili de olumlu şeyler duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…