• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Lekelerimden Kurtuluyorummm :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Gazellem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
11
0
86
Kocaeli
slm kızlar :) daha önce bu tarif verildimi bilmiyorum :) çoğu kişi gibi cilt lekelrinden şikayetçiydim denemediğim maske krem kalmadı cilt lekelrim arttı durdu delitti beni... bi kaç gün önce yine bişeyler yapıyım olmıycak bu böyle dedim bi formül buldum denedim hemen sonuç mükemmel ! yıkadığım anda lekerin rengi açıldı.. denemeye değer diyorum zaten neler denemedik ki :)

1 yemek kaşığı yoğurt
3 damla limon
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı zeytinyağı

bi kere sürüp bekledim kuruduktan sonra üzerine tekarr sürdüm o da kuruduktan sonra doğal bi sabunla yıkadım umarım sizde de işe yarar =)

slm kızlar :) daha önce bu tarif verildimi bilmiyorum :) çoğu kişi gibi cilt lekelrinden şikayetçiydim denemediğim maske krem kalmadı cilt lekelrim arttı durdu delitti beni... bi kaç gün önce yine bişeyler yapıyım olmıycak bu böyle dedim bi formül buldum denedim hemen sonuç mükemmel ! yıkadığım anda lekerin rengi açıldı.. denemeye değer diyorum zaten neler denemedik ki :)

1 yemek kaşığı yoğurt
3 damla limon
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı zeytinyağı

bi kere sürüp bekledim kuruduktan sonra üzerine tekarr sürdüm o da kuruduktan sonra doğal bi sabunla yıkadım umarım sizde de işe yarar =)

ay ise yariomu ya ciddennn, kalici gecmio ama degilmi

cidden işe yarıyo evet :) şimdilik kalıcı olarak geçiyo gibi görünüyo ama devm edicem iyice geçene kadar ben de..
mrb cnm iyi akşamlar nekadar sureyle ve haftada kaç gun uyguluyorsun tatlım şimdiden tşk ederim inşşş bende fayda görurum

mrb cnm iyi akşamlar nekadar sureyle ve haftada kaç gun uyguluyorsun tatlım şimdiden tşk ederim inşşş bende fayda görurum
Canım yeni başladım yapmaya bugün yine yaptım biraz daha açıldı rengi 2 günde bir yapıyorum ben inş. işe yarar :)

Son düzenleme:
zeytınyagı kılkökünü besliyormuş yüzüme kullanırken çekiniyorum ben. bende sivilce lekelerı kaldı sıktıgım için. şimdi bir krem kullanıyorum o bayagı geçirdi.acaba bunu da uygulasam sakıncası olur mu? yani bir fikriniz var mı??

zeytınyagı kılkökünü besliyormuş yüzüme kullanırken çekiniyorum ben. bende sivilce lekelerı kaldı sıktıgım için. şimdi bir krem kullanıyorum o bayagı geçirdi.acaba bunu da uygulasam sakıncası olur mu? yani bir fikriniz var mı??

Canım zeytinyağı yumuşatmak için sanırım. Zeytinyağı olmadanda aynı etkiyi göstereceğini sanıyorum çünkü karbonat ve limonun zaten böyle bi özelliği varmış.. renk açma gibi yani istersen o şekilde dene bi de...

canım hangi kremi kullanıyosun

Canım zeytinyağı yumuşatmak için sanırım. Zeytinyağı olmadanda aynı etkiyi göstereceğini sanıyorum çünkü karbonat ve limonun zaten böyle bi özelliği varmış.. renk açma gibi yani istersen o şekilde dene bi de...
dikkat edecegım teşekkür edem.

bende denedim o karışımı zeytinyağı olmadan.cildi yumuşatıyor falan ama öyle mucizevi bir etki görmedim.zaten böyle doğal maskelerde (diğerleri içinde geçerli ama bunlarda özellikle) hemen sonuç görmek biraz zor kimyasal tetikleyici olmadıği için uzun süre sabırla yapmalısınız.

Back
X