Lekeler, Çiller Lekelere,sivilcelere ve cild rengini dzelten birerbir zm ARKADALAR

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

öncelikle merhaba canım.şunu söyliyim sen doktor haricinde cildini başkasına gösteriyormusun.yani bunun bir zararı yok sonuçta doğal yanii.cilt lekesi sonuçta hepsi aynı leke lekedir çil hariç.yani yorum yapılacak bir konu değil.nasılki arkadaşlar kullandıkları ürünleri yazıyorlar değilmi markalarını iyi geldi gelmedi diye ona göre nasıl hemen gidip alıyorsanız sonuçta aldığınız yere cildinizi göstermiyorsunuz değilmii.sonuçta bu cilt lekesi için veya güzellik için bu kadar yanii.almak veya görüşmek istemiyorsan senin tercihin almazsın olur biter.gidersin bir yerden kendin alırsın kii onunda cildine iyi gelip gelmiyeceğini bilemezsin sonuçta.size kalmış arzunuz bilir bu kadar yaniii...
ayrıca zaten alıcak kişi merak eder arar görüşür fikir edinir bu kadar basit.hatayda değil adanada bu arada.sonuçta kargo diye bişey var bayan kargoyla gönderiyor zaten ist a bile...arzunuz bilir no problem...

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım.peki fiyatı nekadardır sence tahmini olarak.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım.peki fiyatı nekadardır sence tahmini olarak.

rica ederim canım.bir şeyi tam olarak anlamadan ön yargılı olmayın yeterli canım.
num yazmıştım ama tekrar yazim...0505 481 21 00 emine hanım.
kendiniz görüşürseniz daha iyi anlarsınız.daha burdan herhangi bişey yazmak istemiyorum.bildiklerimi yazdım.profösyönel olan o ) fiyat olarakta konuşun.aramanızı isterim gerçekten.çok hoş bir bayan bir arasanız bir daha bırakamazsınız.siz bilirsiniz tabiki.
benim arkadaşın annesi sarılık bayada ilerlemiş.iki senedir iğne tedavisi görüyormuş ama tıpta pek çaresi yok bu hastalığın.hataydan bugün adanaya gittiler ordanda bayanın oraya.sarılığı geçiyor gerçekten tabi Allahın izniyle.birde cilt güzelliği ve leke için olan kürden almış.yani bilen biliyor...
Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…