arkadaşlar size gerçekten güvenle kullanabileceğiniz bir ürün tavsiye ediyorum.benim kız kardeşim sürekli güneşte adananın sıcağında yanii.şu 30 faktorlü vs vs kremler varya ondan almış hiiiç faydası yok çünki arkadaşlar onlar kullanma sürelerine bakarsanız en az 1 yıl süreli nasıl bozulmuyor içinde kimyasal var bunu kimse inkar edemez.bu dediğim ürür tamamen ev yapımı bu çook önemli.
1.uygulama cildin ölü hücrelerini atıyor cildi temizliyor yani cildinizde hafif hafif kabuklanma oluyor. 2.uygulama ise cildin rengini açıyor ve çook hafif pembe renk oluyor cildiniz beyazlıyor harika bir cilt oluyor.kız kardeşim kullanıyor çook memnun annemde kullanmış çok memnunlar bende istettim geleccek banada öyle pahalı birşey değil iki uygulama yani ayrı ayrı güvenilir doğal ev yapımı doğal gibisi varmı.hııım bu arada en az 5 ay kullanabiliyorsunuz.güneştende korunuyorsunuz.
ayrıca güneş lekelerine maruz kalmış cilt içinde leke çıkartıcı varmış kız kardeşim şuanda onuda denicek lekeler olmuş cildinde küçük küçük.diger cilt güzellik kürü deyim artık çook memnunlar.isterseniz özele yazın adresi verim veya göndersinler.cilt önemli arkadaşlar bir ürün alırken 2 kere düşünün doğal gibisi varmııı)
arkadaşlar size gerçekten güvenle kullanabileceğiniz bir ürün tavsiye ediyorum.benim kız kardeşim sürekli güneşte adananın sıcağında yanii.şu 30 faktorlü vs vs kremler varya ondan almış hiiiç faydası yok çünki arkadaşlar onlar kullanma sürelerine bakarsanız en az 1 yıl süreli nasıl bozulmuyor içinde kimyasal var bunu kimse inkar edemez.bu dediğim ürür tamamen ev yapımı bu çook önemli.
1.uygulama cildin ölü hücrelerini atıyor cildi temizliyor yani cildinizde hafif hafif kabuklanma oluyor. 2.uygulama ise cildin rengini açıyor ve çook hafif pembe renk oluyor cildiniz beyazlıyor harika bir cilt oluyor.kız kardeşim kullanıyor çook memnun annemde kullanmış çok memnunlar bende istettim geleccek banada öyle pahalı birşey değil iki uygulama yani ayrı ayrı güvenilir doğal ev yapımı doğal gibisi varmı.hııım bu arada en az 5 ay kullanabiliyorsunuz.güneştende korunuyorsunuz.
ayrıca güneş lekelerine maruz kalmış cilt içinde leke çıkartıcı varmış kız kardeşim şuanda onuda denicek lekeler olmuş cildinde küçük küçük.diger cilt güzellik kürü deyim artık çook memnunlar.isterseniz özele yazın adresi verim veya göndersinler.cilt önemli arkadaşlar bir ürün alırken 2 kere düşünün doğal gibisi varmııı)
yani evet canım buraya yaz ki paylaşım olsun dimi..yoksa herkes sana da tek tek soracak..
peki arkadaşlar bu numarayı arayan varmı?
arkadaşlar öncelikle burası paylaşım bölümü değilmi.kiminiz ben şu ürünü aldım kullanim bakim ne olacak sizlere haber veririm diye yazıyorsunuz.kiminiz kullanmadan bilemeyiz değilmiii diye.herkes bir ürün alıyor yada kullanim söylerim bu tür anlatımlarda bulunuyorsunuzkiii ben o aldığınız ürünlere kötü demek istemiyorum ama bir çoğunun içinde zararlı maddeler var bunu kimse inkar edemez.
ahmet marankiydi sanırım bir bayan tlf la bağlandı bu dedi güneş kremleri olsun diğer ürünler olsun zararları varmı
marankide tabiki olmazmı dedi adam sadece doğal ürün kullanıyor hiç düşündünüzmü niyee?
şimdii bende diğer arkadaşlar gibi böyle böyle doğal ev yapımı bir ürün var kız kardeşimle annem kullanıyorlar memnunlar hem cilt güzelliği için hemde cilt lekeleri için bende istettim hııım size söyliyim harika bronzlaştırıcı ürün bile hazırlıyor alanlar alıyor.çocuğu olmayanlar gidiyor kadın hazırlayıp veriyor.bakın benim arkadaşın annesi sarılık hastası hatta ilerlemiş 2 senedirde iğne tadavisi görüyormuş ama biliyorsunuz tıpta bunun pek bir çaresi yok.kadın iyice halsizleşmiş.çarşamba günü oraya gidecekler inanın ki geçiriyor.kadın hataydan götürecek annesini.ben daha bir şey demiom sizinle paylaşıyorum ve sizler olayı nerelere çekiyorsunuz.
tlf num verdim hiiiç aradınızmı arkadaşın da dediği gibi hanginiz aradınız karşlıklı konuştunuzda ön yarğılı davranıyorsunuz.hiç hoş değil...
isteyen arar bir karşılıklı görüşür ondan sonra karar verir bu kadar basit yanii...
söyliyeceklerim bu kadar yoruldum ayyy -tatlicadiarzu-