Lekelere ışık peeling

TDTDT

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
15
0
6
İstanbul
Selam kızlar bn de malasef leke sorunu varr yaa ışık peelingi baya arastırdım 2350 tlymıs fiyatıda ama ck etkiliymis fakat bıde baska bı yerle gorustum yuzde yuz garantı verıyorum dıyo kadın ya ne yapcamı sasırdım bn ne yapmalıyım sızce 2350 tl olan pervin dinçer digeri de istanbul estetık dıe bı yer istabul estekıktekı bayan yuzde yuz dıyo ya cok da iddali 1500 tl odaa yalnz o ısık peelıng deıl ama onlarda da ısık peelıng varmıs ama lekelerımden kurtlayım dıyosan kesınlıkle bu karısımı yaptırmalısın dıyo bana
bana yardım edermısınzz????

Ewt ama bnım dusuncem hıc bı krem lekelerı gecırmıyo cunku en pahalı kalıtelı kremı kullandım soyulması gerekıyooo

Bu arada dudak ustu lekesı dems ark. Bn kırmızı kantoron yagı kullanıym dene istersen cok bı etkısı yok ama az da olsa var

Senin sorunun nedir canım bu aradsa su ekranda gosterılen sınoz krem ıse yaramıyo sakın almayın bn denedım cunku...

Merhaba TDTDT benimde yanak bölgemde ve alnımda iki yıllık koyu lekelerim var. epeydir mücadele veriyorum. iki aydır pervin hanımın kliniğine gidiyorum geçen cumartesi ışık peelingi yaptırdım. soyulmalar yeni başladığı için lekelerim gitti yada hala var diyemiyorum ama en kısa zamanda seni bilgilendireceğim. inşallah en kısa zamanda bu kabustan kurtuluruz;)

Back
X