Canım o yazıyı bende okudum ve cok şaşırdım 2 işlemdede 1 hafta izin almak zorunda kaldım kızarıklık ve acı her ıkısındede oldu. Fraksıyonel lazerı 1 kerelik yaptı baska olmuycak. Maskeyi 1 ay sonra tekrarlıyacak. Ucuz bır işlem degıl bılıyorsun o yuzden bunuda bır denemek ıstedım dr dan ıyı bılgı alın melono out sıstemde uyarıyorlar benım de uyardı en azından ama ınt sıtelerde basıt gıbı anlatılıyor ki buda dogru degıl ustelık cılt cok kuruyor ve eskıden hiç iz olmayan alnımda cizgiler belırdi sen düşün yani...
Ayrıca şunuda belırteyım set içindeki devam kremi 2 ayda bitiyor en az 6 ay kullanmak gerekiyor ve fiyatıda 580 tlcanım bence bi daha fraksiyonel lazer yaptırma.yüzündeki ciltaltı yağ dokusu eriyo.bana öyle olmuştu.ben 3 kez yaptırmıştım ve üstelikde çok lekeli bir cildim yoktu.doktor öyle bi anlatmıştıki ikna olmuştum.aradan 5-6 ay geçince anlaşıldı yüzümün eridiği ve çok üzülmüştüm.eski dolgunluğu kalmamıştı.şimdi biraz toparladı ama eskisi gibide olmuyo.lazerler ciltaltı yağ dokusunu malesef eritiyo.bi şey iyi olsun derken başka birşeyi kötüleştirme.yüzünde sarı maske 8 saat kaldığında hiçmi ağrısı geçmedi.yada evde kaldığın süre boyunca hepmi acıdı? 2. işlemde demi aynı şeyleri yaşadın?genemi kızarıklık ve acı oldu?bu platformda yaptıran başka bir arkadaş biraz daha farklı anlatmış.