canım ben sarışınım oncelıkle bunu belırteyim.. benım yüzüm çok kızardı güneş yanığı gıbıydı. benı dr önceden uyardı zaten yuzun kızaracak işten izin alın mutlaka diye ben 5 gun hiç çıkmadım doğrusu. üzerine makyaj yapabilirsiniz dıyorlar ama yuzunuz makyaj yapılacak durumda kesınlıkle değil! soyledıklerın doğru o sarı maske suruluyor önce daha sonra zaten devam kremi var. normalde ılk gıttıgımde bende ınanılmaz resımler gordum ve doğrusu çokta etkılendım. buda normal çünkü lekelerın geçmesını ıstıyorum. bende o kızarıklığa karşın soyulma olmadı
cildimin ph yüksek olabilirmiş buna bağladı dr hanım. ee soyulma olmayınca lekelerde aynen kaldı. ıkıncıyı tekrarladık bu sefer soyulma oldu ama resımlerde ki gibi hopp gitti lekeler durumuda olmadı
sadece açılma oldu ki buda benim için yeterli değil bunu 200 tl lık kremlede yapabılırdım. şimdi bir suru para ver uzerıne hayalkırıklıgı uzuluyor ınsan dr para almadan 10 gun once fraksıyonel lazer yaptı bu kez 1 ay onun sonucunu bekleyip yenıden ışık melano peel uygulanacak.. ama kolay süreçler degıl kendınızı en kötüye hazırlayın ıyısı olunca sevının durumum bu malesef