Dermapen nedir canım? Sen yaptırdın mı? Memnun kaldın mıBendede hala çıkıyor regl donemlerimde ona çare yok. Dermapen yaptır istersen lekeler için.
Evet o soyma işlemlerini bir ara çok araştırdım ancak bazı yorumlarda cildin soyulduktan sonra inceldiği hassaslastigi ve yeni lekelere yatkın olduğu söylenmişti. Siz bu tarz bir işlem yaptırdıniz mı?Cilt bakım yöntemleri hakkında bir fikrim yok ama derinin yapısını iyi bilen biri olarak söyleyeyim leke veya iz oluştuktan sonra ortadan kalkması için derinin o kısmının yenilenmesi gerekir. Soyma isleni bunun icin yapılır. Soyulan cilt alt tabakadan üste doğru kendini yeniler tabi sınırlıdır kapasitesi. Ne kadar büyük ve derinse o kadar zordur. Yani kremle giderilecek birşey değildır.
Bir dönem denedim ise yaramadıSudocrem in iyi geldiğini söylüyorlar. Normalde bebek Bebek pişik kremi . Zararsız olduğunu düşünüyorum .denemek lazim
Ben expigment kullanıyorum canım. Soyan bi krem. Bi araştır istersen.Aynı dert bende de var canım.Özellikle çene bölgemde acayip sivilce lekeleri var.Krem önerisi olan var mı?
Kalemin ucunda minik iğneler var onunla yüzün baya tahriş ediliyor batıp çıkıyor yani sonra cilt kendini yeniliyor. 3 kere yaptırdım güneş lekelerim falan gittı.Dermapen nedir canım? Sen yaptırdın mı? Memnun kaldın mı
Tamam canım bunu da deneyeceğim. Teşekkürlerbepanten plus var onu kullanmanı tavsiye ederim ben kullanıyorum sivilce lekeleri için 1 haftadan sonra etkisini görmeye başlarsın yara ve yanık kremi normalde o yuzden izleri geçirme gibi bi özelleği var kullan dene bence fiyatıda çok değil 15 buçuk falandı en son aldıgımda
Peki yapım aşamasında yüzünde yaralar oluyor mu? Bende de güneş lekesi de var. Bir de nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?Kalemin ucunda minik iğneler var onunla yüzün baya tahriş ediliyor batıp çıkıyor yani sonra cilt kendini yeniliyor. 3 kere yaptırdım güneş lekelerim falan gittı.
Ben yaz kış güneş kremi kullanırım ancak sivilce izleri duruyor yine deBende de ufak ufak lekelenmeler oluyordu. Ama sonradan geçti. Cilt rengini eşitlemek lekelerden kurtulmak için bal+limon+yoğurt maskesini öneririm. Haftada iki üç yapın , belki etki eder.
Benim lekelerim güneş kremi kullanmadan saatlerce güneş altında durmaktan çıkan - çilden biraz daha kalın lekelerdi. Ama geçti, dediğim gibi
Bu arada ne zaman zamansız sivilcem çıksa gece diş macunu sürüp uyuyorum. Sabaha az daha kendine gelmis oluyor
Özel hastaneye mi gittiniz devlet hastanesine mi?En iyisi bi doktora gitmek bende sizin gibi lekelerden müzdariptim doktora gittim ve çok da iyi oldu. Ayrıca soyma işlemi ben yaptırdım ve yaptırdıktan sonra cildim sivilce çıkarmaya başladı. Hassas olan cildim iyice hassaslaştı şuan cildime doktora danışmadan hiçbirşey kullanamıyorum.
Merhaba bayanlar. Otuzlu yaşların başındayım ancak özellikle adet dönemlerimde sivilcelerim hız kesmeden çıkmaya devam ediyor.asıl büyük sıkıntısı ise dudak üzerinde çıkan sivilcelerim geçtikten sonra iz bırakıyor ve dudağımın üzerinde baya bikac leke oluştu. Elimden geldiğince sıkmamaya çalışırım, sıkmak zorunda kaldığımda limon, sabun, yumurta akı maskesi gibi yöntemler kullanırım ancak lekelerim geçmiyor kimyasal peeling falan duyuyorum ya da başka yöntemler arıyorum sivilce izleri için bildiğiniz denediginiz bir yöntem var mı? Yardım edin kızlaaaar
Sabunlarin doğal olması da önemli. Sıradan Sabunlari boyayıp yok bunun sabunu yok şunun sabunu dye satıyorlar. O Sabunlarin dogalindan bulmaya çalışacağım. TeşekkürlerBenimde aynıydı bir gün resim çekerken bir baktım yüzüm leke leke sonra araştırmaya başladım bu arada çok pahalı kremler kullandım daha önce hiç bir işe yaramadı . Şu an akşam kükürt sabunu kullanıyorum sabah pirinç sabunu ve akşam yatarken unibaby nin pişik kremini kullanıyorum baya düzelme oldu farkedildi bile değmezmiş o kadar para harcamaya . benim koltuk altı ve dirsektede kararma vardı ona bile iyi geldi.