- 19 Nisan 2016
- 1.424
- 2.465
- 36
merhabalar, bende sizinle aynı dertten müzdaripim. 29 yaşındayım sadet dönemi sivilceleri ile yaşıyorum. hydrafacial ve karbonpeeling yaptırdım. hydrafacial biraz rahatlattı belki ama karbonpeeling de lekelerim kayboldu sevdiğim bi işlem oldu. hatta makyaj yapmadan çıktığım bile oldu ki bu benim için nadir bişey. tabi yeni sivilceler ve lekeleri eskilerinin yerini doldurmaya başladı. o yüzden öncelikle sivilcelenme durumunu bitirmeden leke tedavilerini yaptırmamızın doğru olmadığını düşünüyorum. cildinizi yıpratmayın boş yere birde az para değil bu işlemler boşa gitmesi can sıkıcı olabiliyor. sivilce tedavileri var önce onlardan yaptırmayı düşünüyorum şimdilik sonrasında da doktorun tavsiyeleri ile ilerlemeli.
evde yapılabilecek leke tedavileri içinde limon sürmek, pirinç maskesi yapmak faydalı olabilecek şeyler. güneş kreminin de yok etme sürecini hızlandırdığını düşünüyorum. hem güneş kremi hem de bb krem sürmek zor geldiğinden renkli güneş kremi kullanıyorum onunda faydasını gördüm.
evde yapılabilecek leke tedavileri içinde limon sürmek, pirinç maskesi yapmak faydalı olabilecek şeyler. güneş kreminin de yok etme sürecini hızlandırdığını düşünüyorum. hem güneş kremi hem de bb krem sürmek zor geldiğinden renkli güneş kremi kullanıyorum onunda faydasını gördüm.