Lekeler, Çiller Lekeler için Arnavut kremi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

seatlle

Gökkuşağı için, yağmura katlanmak zorundasın
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
709
1.206
Arkadaşlar hepinize iyi günler cildimde leke sorunu oluştu bununla ilgili civasız Arnavut kremi tavsiyeleri duydum ve İnstagram da bununla ilgili takipçi kitlesi yoğun sürekli müşteri memnuniyeti paylaşan bir sayfa buldum ama çok ta emin olamadım aranızda kullanıp memnun olan ya da olmayan varsa yazarsanız sevinirim

Ben arnavuAkremi değil de instagInsda dolaşan yoğun talep olan başka krem aldım hiç etki göremedim guvenemiyorum artık ya. O kadar hevesle aldım geçer belki diye

Ben arnavuAkremi değil de instagInsda dolaşan yoğun talep olan başka krem aldım hiç etki göremedim guvenemiyorum artık ya. O kadar hevesle aldım geçer belki diye
Ben gözümü karartıp o sayfadan sipariş verdim battı balık yan gider diye düşünerek henüz iki hafta oldu ama şimdilik iyi gidiyor çokta soran oldu annem dahil sanki olumlu sonuç gösterecek gibi inşallah diyorum henüz tam sonuç göreyim o zaman daha net konuşurum daha çok yeni çünkü

Lekeniz nerede peki. Neden oluşmuştu bende Kararma var bıyık bölgesinde çok rahatsız oluyorum ya iyi gelirse bana da soylermisinz

Lekeniz nerede peki. Neden oluşmuştu bende Kararma var bıyık bölgesinde çok rahatsız oluyorum ya iyi gelirse bana da soylermisinz
Kaşımın üzerindeki bir alanda güneşten oldu maalesef sonuç alırsam söylerim şuan çok yeni oldu kullanalı o yüzden şu an öneremiyorum

Yumurta akını cirpip kuruyunca soyun.Sonra o bölgeyi bolca nemlendirin.En iyi leke açıcıdir denendi bir çok yakınım tarafından.Instagramdaki o kremlerin çok çeşidi geldi bana reklam amaçlı ve hepsi fasa fiso çıktı..

Dediğinizi denedim evet açıldı rengi ama geçmedi aslında birçok şey denedim kullandım diyorum ya enson battı balık yan gider diye aldım

Selam canim.. bende goruyorum reklamlarini bunun.. fakat pek iyi olmadigini duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…