lekelenmesi uzun süren regl

verygoody

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
857
548
103
Kızlar benim reglim in başlaması uzun sürüyor ya pembe şekilde bazen 1 hafta lekelenme oluyor kahverengiye dönüyor kızariyor bozariyor anca kırmızıya dönüp normal adetim başlıyor pko var bunla alakası var mı yaşayan sebebini bilen var mı bu arada teyzem de de aynı sorun var başlaması uzun sürüyor yani bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kızlarr:KK3:

Kızlar yok mu benim gibi adet gören hiç kimse:110:
Bende var cnm.3-5 gün arası lekelenme sora 2 gün sökülüyor sora 2-3 gün kdr yine lekelenme.
Tıpta adını bilmediğim bişiden bahsetti drum önemli olabilir seninkide.daha önce gittiğim 3 dr önemsememişti.
İyi bir dr a muayene olmanı tavsiye ederim.mesela ben şu an bebek için uğraşıyorum.

Bende bebek için uğraşıyorum canım ama polikistik over var bende zaten aceba onla alakası var mı diye düşündüm benim bazen bir hafta kahve ya da pembe lekelenme oluyor sonra adetim geliyor 5 gün kadar da adet görüyorum ama hormonal da olabilir çünkü yasmin kullanırken bırakınca 2 gun sonra adetim tam geliyordu hiç lekelenme olmadan ama hapı bırakınca lekelenmeyle adetim sökülmeye geri döndü yani hormon tam yukselemiyo tam sokulemiyo sanırım yavaş yavaş yukseliyor hormon o_O

Bende bebek için uğraşıyorum canım ama polikistik over var bende zaten aceba onla alakası var mı diye düşündüm benim bazen bir hafta kahve ya da pembe lekelenme oluyor sonra adetim geliyor 5 gün kadar da adet görüyorum ama hormonal da olabilir çünkü yasmin kullanırken bırakınca 2 gun sonra adetim tam geliyordu hiç lekelenme olmadan ama hapı bırakınca lekelenmeyle adetim sökülmeye geri döndü yani hormon tam yukselemiyo tam sokulemiyo sanırım yavaş yavaş yukseliyor hormon o_O
Anladım cnm bende multikistik over ım.bana dr bizim gibi regli olan kadınların kanın hepsini dışarıya atamadıklarını bi kısmının geriye gittiğini söyledi.bi adı da var ama hatırlayamıyorum.

A bunu ilk defa duydum canım demek ben hem polikistik hem multikistik overim:KK45:baya bi overim yane hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim canım bilmiyodum ben böyle bi hastalık olduğunu bile:eek:

A bunu ilk defa duydum canım demek ben hem polikistik hem multikistik overim:KK45:baya bi overim yane hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim canım bilmiyodum ben böyle bi hastalık olduğunu bile:eek:
Bende yeni öğrendim.dr folikülleri saymaya bi başladı 12-13-14 en son kaç dedi hatırlamıyorum :) polikistik inci gibi dizili olur senin her yerde var dedi.bunca zaman bi sürü dr a gittim ilk defa multikistik diye bişi duydum.hergün yeni bi teşhis koyuyorlar banada hayırlısı.çocuk yapmak meğer çok zormuş :KK51:

Aynen canım 10.ayim oldu halen bişey yok yasmini bırakınca adetler şaştı falan Allah nasip eder inşallah sana da bana da canım bana da hep pko dediler ama oyke çok da bi incelemediler :KK43:

Aynen canım 10.ayim oldu halen bişey yok yasmini bırakınca adetler şaştı falan Allah nasip eder inşallah sana da bana da canım bana da hep pko dediler ama oyke çok da bi incelemediler :KK43:
Yaşın kaç bilmiyorum ama vakit kaybetmeden iyi bir dr a git cnm.ayrıca eşini de iyi bir üroloğa götür.Allah korusun bişi çıkarsa tedaviler çok zaman alabiliyor.ama doğum kontrol hapının etkisi zaten geçmesi birkaç ay sürer diye biliyorum belki ondandır.
Rabbim hem sana hem bana bide İnşAllah tüm isteyenlere tez günde nasip eder cnm.

Yaşın kaç bilmiyorum ama vakit kaybetmeden iyi bir dr a git cnm.ayrıca eşini de iyi bir üroloğa götür.Allah korusun bişi çıkarsa tedaviler çok zaman alabiliyor.ama doğum kontrol hapının etkisi zaten geçmesi birkaç ay sürer diye biliyorum belki ondandır.
Rabbim hem sana hem bana bide İnşAllah tüm isteyenlere tez günde nasip eder cnm.
İnşallah canım 25 yaşındayım senem dolsun diye bekledim bakalım hayırlısı inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim yaza musait olcaz inşallah Dr a gitmek için o zamana kadarda olmazsa :KK15:

Back