Lekelenme

Kanamalarınız yogunmuydu benımde öyle suanda oyuzden soruyorum

Kanamanızmı vardı sizin de

Kanamalarınız yogunmuydu benımde öyle suanda oyuzden soruyorum
Gebelık varmı yokmu adetmısın canım gebeysen kanamasan varsa muayene olsaydın keske bı tam yazsana anlamdm ne ogrenmek ıstedgını

Gebelık varmı yokmu adetmısın canım gebeysen kanamasan varsa muayene olsaydın keske bı tam yazsana anlamdm ne ogrenmek ıstedgını
Adetim iki üç gün gecikdi gebelık testı yapdm belkı 5tane silik çizgi cıkdı dün gece cok sıddetlı sol kasım agrımla uyandım bıde belim agrıdı lavoba ıhtıyacımı gıdermeden once test yapdım silik cizgi cıkdı yine sonra kanamam oldu dün geceden beri adet kanı gibi kanamam oluyo bugun devletın aciline gittim beta hcg ye bakdırdım ama sonuclar hala e nabızda gozukmuyo kanamam devam edıyor

Ya silik çizgi normalde gebelik oluyo

İns kürtajdan korkuyorum bide alttan bakma sansı varmı
Ya bnmde 4 hsftslik karında görünmedi kese Altan muane etti orda gorunmustu zaten senin gebelikse Altan bakar büyük ihtimal

Ya bnmde 4 hsftslik karında görünmedi kese Altan muane etti orda gorunmustu zaten senin gebelikse Altan bakar büyük ihtimal
Erkek doktora aldım bide kadın doktor bulamadımda ya iptalmi etsem

Erkek doktora aldım bide kadın doktor bulamadımda ya iptalmi etsem
Normal adet goruyosaniz zaten kam degeriniz normal çıkarsa Altan bakmaz ama eger yuksek çıkarsa Altan baksbilir gebelik varmi diye

Evde gecıkmeden dolayı test yapdıgımda silik cızhıler gordum dun kanamm oldu hamılemıyım degılmıyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…