Kanamalarınız yogunmuydu benımde öyle suanda oyuzden soruyorumKorkma cok yenı dahaa yerlesme kanamasıdır balım ben suan 8+2 deyım 7+6 da lekelnmm bıttı hatta parcakar knamalr gecrdmm bıse olmaz korkma ınsallhh yogun knama olursa acıle gıt hmn tabı dusuk tehlkn olmasn bn haka yatyrm evde tehlkm var dye dkkt et
Kanamanızmı vardı sizin deBolll su ıc en az 2 lıtre
tabıkı ole senı korkutmak ıcın demıyorum yerkesme kanamaları olablyır ama onune geckmzse kabamaya dönmesın dye dyorum ıhmal etme hafıf kırmızı kan gorursen hemn gıtt ıhmal etme bn hergun progestan vuruyırum
Kanamalarınız yogunmuydu benımde öyle suanda oyuzden soruyorum
Yok bnm lelekenme halada var doktir Pet kullan ma dedi kimyasal var onda dddiKanamanızmı vardı sizin de
Gebelık varmı yokmu adetmısın canım gebeysen kanamasan varsa muayene olsaydın keske bı tam yazsana anlamdm ne ogrenmek ıstedgınıKanamalarınız yogunmuydu benımde öyle suanda oyuzden soruyorum
Insalhh abllacimOo ozamana olusum başkar kesın görursun canım
Adetim iki üç gün gecikdi gebelık testı yapdm belkı 5tane silik çizgi cıkdı dün gece cok sıddetlı sol kasım agrımla uyandım bıde belim agrıdı lavoba ıhtıyacımı gıdermeden once test yapdım silik cizgi cıkdı yine sonra kanamam oldu dün geceden beri adet kanı gibi kanamam oluyo bugun devletın aciline gittim beta hcg ye bakdırdım ama sonuclar hala e nabızda gozukmuyo kanamam devam edıyorGebelık varmı yokmu adetmısın canım gebeysen kanamasan varsa muayene olsaydın keske bı tam yazsana anlamdm ne ogrenmek ıstedgını
Ya silik çizgi normalde gebelik oluyoAdetim iki üç gün gecikdi gebelık testı yapdm belkı 5tane silik çizgi cıkdı dün gece cok sıddetlı sol kasım agrımla uyandım bıde belim agrıdı lavoba ıhtıyacımı gıdermeden once test yapdım silik cizgi cıkdı yine sonra kanamam oldu dün geceden beri adet kanı gibi kanamam oluyo bugun devletın aciline gittim beta hcg ye bakdırdım ama sonuclar hala e nabızda gozukmuyo kanamam devam edıyor
Erkek doktora aldım bide kadın doktor bulamadımda ya iptalmi etsemYa bnmde 4 hsftslik karında görünmedi kese Altan muane etti orda gorunmustu zaten senin gebelikse Altan bakar büyük ihtimal
Normal adet goruyosaniz zaten kam degeriniz normal çıkarsa Altan bakmaz ama eger yuksek çıkarsa Altan baksbilir gebelik varmi diyeErkek doktora aldım bide kadın doktor bulamadımda ya iptalmi etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?