• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

Insakhh amin ablm evet anne olduğumuz için herseyi takıyoruz malesef bi kizim var çok şükür onda boykr biseyker olmadı bunu çok çok erken fark ettin adetim henüz 5 gün geçti belki ondandir
Aynen ole olsun canını sıkma hersey guzel olcakk bide folık asıt onermıyolar tasmıssın yenı farkettım onerırler normalder neden önermesnler ılk aylr yeterlı besın zaten alamıyoruz bulantı kusmadan hep kendmızden gıdıyor hem bebege gıtmyor takvıye cok faydalı olır

Aynen ole olsun canını sıkma hersey guzel olcakk bide folık asıt onermıyolar tasmıssın yenı farkettım onerırler normalder neden önermesnler ılk aylr yeterlı besın zaten alamıyoruz bulantı kusmadan hep kendmızden gıdıyor hem bebege gıtmyor takvıye cok faydalı olır
Kullanım ozmn

Ablacim kan verdim tekrar 88 cikti üç gün önce 34 du iyi degilmi

Yok bn zaten gebeyim 34du üç gün önce 88 değer cikmis iyi mi diye sordum
Tamam bende adet günün geçti mi diye sordum yani 34 çıktığında regline var mıydı yoksa reglin geçmiş miydi.

Değerinde 72 saatte yüzde 150 artış olmuş. İyi. Ağır iş yapma kendini çok yorma lekelenme varsa.

Tamam bende adet günün geçti mi diye sordum yani 34 çıktığında regline var mıydı yoksa reglin geçmiş miydi.

Değerinde 72 saatte yüzde 150 artış olmuş. İyi. Ağır iş yapma kendini çok yorma lekelenme varsa.
Çok çok az var lekelenme adet günüm geçti bi hafta

Eklentiler

• Screenshot_20250225_121819_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250225_121819_Samsung Internet.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 13
Insakhh amin ablm evet anne olduğumuz için herseyi takıyoruz malesef bi kizim var çok şükür onda boykr biseyker olmadı bunu çok çok erken fark ettin adetim henüz 5 gün geçti belki ondandir
Kac haftalık sizce bn anlamsdim
4 haftalık falandır canım daha doktorunla gorustunmu degerın 34 e gore guzel artmıs dahada yukselır ınsallah stres yapma yat bak sen sureklı agır iş sakın yapma fena degıl ama guzel artıs olsun

4 haftalık falandır canım daha doktorunla gorustunmu degerın 34 e gore guzel artmıs dahada yukselır ınsallah stres yapma yat bak sen sureklı agır iş sakın yapma fena degıl ama guzel artıs olsun
Lekelenme az az var normal.demi.hala

Normal canımm yerlesme kesınlkle oluyor benımde gelıyor bak 8. Hafta bıtmek ızere bıgun gelmezse sonra gelıyor

5 haftalık falan olabılır canım hıc bısey demedımı sormadnmı sen kesen olusmus ama daha bebıs yok anladgım kadarıyla

Yenıdır kuzum aynen sıkma canını dyorunya en fazla 5 haftafır bıdakı kontrolun ne zaman

Back